Steam Greenlight končí, nahradí ho Steam Direct
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Steam Greenlight končí, nahradí ho Steam Direct

Steam Greenlight končí, nahradí ho Steam Direct

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 2. 2017 12:30

Steam Greenlight končí, nahradí ho Steam Direct

Reklama
Sekce Greenlight na Steamu už slouží nějaký ten rok a ve Valve si řekli, upravíme to a doděláme. Greenlight brzy skončí a nahradí jej téměř to samé, jen přepracované a s novým názvem - Steam Direct. Novinka potěší spíše vývojáře menších titulů, které by bez tohodle nikdy nevyšly.

V sekci Steam Greenlight, která pomáhá indie vývojářům s vydáním hry na Steamu, najdeme každou chvíli zajímavý projekt, který žádá hráče o zelený Palec nahoru, pokud jich dostane dostatečný počet, Steam se spojí s vývojáři a domluví se na vydání v oficiálním obchodě. Samotné Valve si tento úspěšný projekt pochvaluje a hlásá, že díky Greenlight vyšlo spousty zajímavých indie her, které by jinak nikdo nikdy neviděl, neznal a hlavně, nezahrál si je. 

A tak si ve Valve řekli, že je čas na pořádnou údržbu, která tvůrcům pomůže ještě více. A čím se změna na Steam Direct dotkne nás? Nám všem zmizí hlasování pro a proti, vše už si prý vyřeší samotné Valve. Kdy přesně službu spustí netušíme, vypadá to ale na brzkou záležitost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama