Star Wars Jedi: Fallen Order nedostane žádné DLC
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Star Wars Jedi: Fallen Order nedostane žádné DLC

Star Wars Jedi: Fallen Order nedostane žádné DLC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 4. 2019 12:34

Je opravdu Star Wars Jedi: Fallen Order od EA? Žádný multiplayer, loot-boxy, mikrotransakce a jak jsme se nyní oficiálně dozvěděli, tak ani žádná další DLC po vydání, opravdu?

Reklama

Přijde nám to až neuvěřitelné, ale TOP studiem pro EA se den co den stává stále více populární studio Respawn Entertainment, které přineslo Titanfall, Apex Legends a nyní se postará o Star Wars Jedi: Fallen Order. Proč říkáme top studiem? Jako jedinému studiu pod EA se podařilo usmlouvat jiný engine, než Frostbite, Jedi Fallen Order poběží na Unreal Engine 4, nebude mít multiplayer, žádné loot-boxy ani mikrotransakce a dokonce, po vydání nedostane jediné DLC, kompletní příběh mladého Padawana si tak užijeme už v základní edici. Jediné, co můžete mít navíc jsou kosmetické doplňky, které nabízí Deluxe Edice o 10$ dražší.

Neuvěřitelné, protože právě tyto chybějící doplňky EA vyžaduje prakticky do každé své hry. Je samozřejmě možné, že EA po zpackaných hrách jako je Battlefield V a Anthem mění strategii, což se bude líbit hráčům i ve finále výdělkům a konečné popularitě EA. 

Star Wars Jedi: Fallen Order vychází 15.11. 2019 na PC, PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama