Star Wars: Battlefront 2 se prodává až o 60% hůře než první díl
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars: Battlefront 2 Novinka Star Wars: Battlefront 2 se prodává až o 60% hůře než první díl

Star Wars: Battlefront 2 se prodává až o 60% hůře než první díl

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 11. 2017 07:50

Má více obsahu, přinesl singleplayer, vesmírné bitvy a nedostane předražené DLC jako první díl. Přesto se prodává o více než polovinu hůře, jak díl z roku 2015. Proč?

Reklama

Tohle se zkrátka nepovedlo. EA s DICE chtěli přinést mnohem lepší zážitek než v roce 2015, kdy vyšel v podání EA první Battlefront. Tomu však chybělo spousty věcí, singleplayer nebo tolik žádané vesmírné bitvy. O nesmírně slabém obsahu (zbraně, mapy a další) snad ani radši nemluvíme. Přesto hra dostala o kousek lepší hodnocení (7.3 / 10). 

Letošní #Star Wars: Battlefront 2 to chtělo napravit, přineslo singleplayer, vesmírné souboje i spousty zajímavého obsahu, více zbraní i map, jenže, přineslo i mezi hráči tolik neoblíbené mikrotransakce. Hodnocení hry tak v průměru nepřesáhlo asi 70. V tyto chvíle je Battlefront 2 hodnocen na 6.9 / 10, což je neúspěch a neúspěchem jsou i prodeje, druhý díl se prý prodává až o 60% hůře, než jednička z roku 2015. Proč? Můžou za to snad mikrotransakce? Vypadá to tak, když se podíváte pod oficiální videa nebo sociální sítě hry, uvidíte v každém druhém komentáři hate vůči mikrotransakcím. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama