Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster

Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2016 11:07

Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster Pátek - 27.5. 2016 Autor: Jakub Hergese

Reklama
yznavači burácení motorů a vůně spálených pneumatik zpozorněte! Užívejte si rally, formule nebo kamionový simulátor na plno. Zatáčení na šipkách a řazení pomocí „A“ a „Y“ je pro nooby pořiďte si pořádné vybavení a získejte zdarma Need for Speed: Rivals.

Vybavení je základ každého hráče, ať se jedná o profesionála hrajícího Counter Strike nebo víkendového pařícího tanky. Zkrátka každý potřebuje k ruce perfektně padnoucí periferie. Když si chcete závodní hry užít na maximum je výbava o to důležitější. Nic se nevyrovná kvalitnímu volantu doplněnému o pedály a příp. řadicí páku s dílny Thrustmaster. Pro opravdové fajnšmekry přijde vhod také další volitelné příslušenství a add-ony z dílny stejného výrobce.

Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster
  

Bez kompromisů s modelem T300

Je fantastický a speciálně formule se s ním jezdí naprosto úžasně“ tak komentuje volant J. Honzík, jezdec v profesionální závodní lize BenQ Virtual GP.

Thrustmaster T300 je k dispozici ve verzi RS nebo speciální edici Ferrari lišící se rozložením tlačítek a je kompatibilní s různými add-ony, o kterých si povíme v závěru článku. Je vyroben z velmi kvalitních a odolných materiálů. Nabízí pogumovaný povrch ideální pro pevné neklouzavé držení, pohodlí a vysoce realistický pocit ze hry, ke kterému přispívá i 28 cm průměr volantu

Pohyb je snímám bezkontaktně pomocí magnetických senzorů H.E.A.R.T HallEfect Accurate co přináší přesnost a také dlouhou životnost. Nechybí technologie Force Feedback tedy zpětná vazba volantu.

Pedály jsou vyrobeny z kvalitního kovu a umístěny na těžké stabilní základně. Umožňují nastavení polohy a odporu.

  
Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster
  

Série T150 – vynikající výkon za dobrou cenu

Odlehčená verze T150 je vyvedena v plastu. Kovová jsou pádla na řazení a pogumovaná je část volantu na třech resp. devíti hodinách. Zážitek z hraní tím není nijak ovlivněn ba naopak, hledáte-li kvalitní volant za dobrou cenu, Thrustmaster T150 ve verzi RS nebo speciální edici Ferrari, musí být vaši jasnou volbou. Průměr 28 cm, rychlá odezva Force Feedback dodává na realističnosti.

Pedály jsou ze stejného pevného plastu jako volant, nabízí širokou základnu s nastavením úhlu pedálů a progresivním odporem.

Obě verze volantů Thrustmaster T300 a T150 jsou kompatibilní s PS3, PS4 a PC. Uživatelé platformy XBOX mají možnost sáhnout po nově uvedeném modelu Thrustmaster TMX Force Feeback, která je až na rotaci 900 stupňů shodný s verzí T150.

  
Staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster

   Unikátní vylepšení díky add-onům

Pokud chcete hrát opravdu na vysoké úrovní nebo jen lpíte na maximální realističnosti při jízdě v monopostu na počítači či konzoli vyberte si s širokého portfolia příslušenství Thrustmaster.

Z ekosystému vybíráme luxusní a přesnou repliku volantu vozů Ferrari Formule 1 designovanou ve spolupráci s legendární automobilkou, o kterém J. Frajbiš, jezdec profesionálních závodů BenQ Virtual GP řekl „add-on Formule 1 je opravdu super, drží se skvěle, závodí se na něm opravdu dobře“.

  
  

Částečně kovové pedály T3PA jsou taktéž replikou z vozu Ferrari 458 Itallia Edition umožňují nastavení odporu i polohy. V portfoliu doplňků najdete také vylepšenou celokovovou verzi T3PA Pro. Aby byl váš profesionální koutek kompletní, doplňte jej o řadicí páku TH8A. Tato 13cm vysoká páka disponuje dvěma režimy: ruční 7+1 a sekvenční automat. Vyznavači kůže na volantu si také přijdou na své s add-onem TM Leather 28 GT.

Nenech si kazit zážitek ze závodní hry mačkáním šipek, staň se profesionálním jezdcem s produkty Thrustmaster, které koupíš na CZC.cz. Nyní se speciální akcí hra zdarma k vybraným modelům – Need for Speed: Rivals.

   
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama