STALKER 2 poběží na Unreal Engine 5
i Zdroj: Spite.cz
eFootball Novinka STALKER 2 poběží na Unreal Engine 5

STALKER 2 poběží na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 8. 2021 15:31

Přesně jak jsme od začátku předpokládali, tak to je. STALKER 2 běží na Unreal Engine 5, jako jedna z prvních her.

Reklama

STALKER 2 patří bez pochyby mezi nejočekávanější hry současnosti. A studio GSC GameWorld to samozřejmě velmi dobře ví. Na hře si musí dát velmi záležet, očekávání hráčů jsou obrovská. A možná právě proto, STALKER poběží na nejnovější verzi Unreal Engine 5, který vývojářům nabízí next-gen novinky a vzhledem k tomu, že hra nemíří na PlayStation 4 a XBOX ONE, jde o velmi dobrý krok a plán.

Stalker 2 bude jednou z prvních velkých her, které vyjdou na Unreal Engine 5, to by mohlo znamenat, že se Epic Games nějakým způsobem podílelo na vývoji. S novou verzí je potřeba se nejdříve seznámit, nelze ihned začít vytvářet hry a doufat, že vše půjde podle plánu - a ještě, když jde o STALKERA!

STALKER 2 vychází 28.4. 2022 na PC a XBOX Series X/S.

Své by o tom mohlo říct studio The Coalition (tvůrci Gears of War), kteří se nedavno pochlubili svoji první prací v Unreal Engine 5 demem Alpha Point. Nyní připravují novou IP, která již poběží na Unreal Engine 5. Již byly oznámeny i další hry, které využijí novinky Unreal Engine 5, například eFootball (dříve PES), Fortnite nebo Hellblade 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama