SPEKULACE: naděje o druhý díl STALKER žije
i Zdroj: Spite.cz
Novinka SPEKULACE: naděje o druhý díl STALKER žije

SPEKULACE: naděje o druhý díl STALKER žije

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 6. 2013 01:22

Tagy: STALKER 2 | Na internetu se objevila zpráva, samozřejmě ze zahraničí, že i když byla hra Stalker 2 officiálně ukončena, její naděje stále žije. Přišel stím Ruský bloger!

Reklama
Tagy: STALKER 2 | Na internetu se objevila zpráva, samozřejmě ze zahraničí, že i když byla hra Stalker 2 officiálně ukončena, její naděje stále žije. Přišel stím Ruský bloger!

Ruský bloger tvrdí, že Bethesda získala práva pro použití značky STALKER a začíná vyvíjet druhý díl. STALKER 2 se začal vytvářet už někdy v polovině měsíce Listopad 2011, od té doby se zatím odpublikovalo pouze jedno video a to animace postav.
Později se ukázalo, že společnost, která hru chtěla vyvíjet otevřela nové studio a dělat STALKERA 2 pod jiným názvem a to Survarium. O tom už jsme Vás informovali a ukázali Vám první screeny.
Když bloger tuto zprávu zveřejnil, okamžitě se hledalo něco, co by to potvrdilo. Jeden nejmenovaný zahraniční magazín i zkoušel samotnou Bethesdu kontaktovat, bohužel nic nepotvrdili a mlčí. Co vy, chtěli by jste pokračování STAKERA ?
.
SPEKULACE: naděje o druhý díl STALKER žije
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama