South Park: The Fractured But Whole se na Switchi neukáže
i Zdroj: Spite.cz
Novinka South Park: The Fractured But Whole se na Switchi neukáže

South Park: The Fractured But Whole se na Switchi neukáže

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 3. 2017 20:32

South Park: The Fractured But Whole se na Switchi neukáže

Reklama
Oficiální účet South Parku na Twitteru zblbnul doslova celý svět, když v pondělí přidal gif, kde Cartman říká, "Nin-ten-do, I'm coming". V tuto chvíli bylo všem naprosto jasné, že připravovaný South Park: The Fractured But Whole se už brzy objeví také na Nintendo Switch. Dnes to Ubisoft popřel.

Připravovaný díl #South Park: The Fractured But Whole už měl dávno vyjít, nakonec si ale tvůrci nechali trochu více času na doladění věcí a už je to více než 3 měsíce, co jsme se nic nového nedozvěděli. Trochu jsme věřili, že po nedavném gifu Cartmana z oficiálního účtu South Parku něco prozradí a minimálně tim oznámí Nintendo #Switch verzi. 

Jak jsme se ale dnes dozvěděli, druhý díl z rukou Ubisoft se na Switch nepodívá, v plánu jsou stále pouze verze PC a konzole PS4 a XONE. A co onen gif teda znamenal? Pokud nejste zarytí fanoušci South Parku, tak jste pravděpodobně neviděli díl z roku 2006. V tuto dobu totiž svět čekal na konzoli Nintendo Wii a stejně jako my na ní čekal také Cartman (jedna z čtyř hlavních postav - viz foto výše). Cartman se však konzole nemohl dočkat a tak se pokusil zmrazit stím, že až rozmrzne, konzole bude v prodeji. Oficiální kanál (viz níže), tak pravděpodobně reagovat na tento díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama