SOUTĚŽ: Rozdáváme 5 náhodných her na Steam
i Zdroj: Spite.cz
Novinka SOUTĚŽ: Rozdáváme 5 náhodných her na Steam

SOUTĚŽ: Rozdáváme 5 náhodných her na Steam

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 1. 2017 16:13

SOUTĚŽ: Rozdáváme 5 náhodných her na Steam

Reklama
Vánoce i nový rok jsou za námi. A protože budeme brzy slavit své už 6 narozeniny, rozhodli jsme se mezi Vás rozdat několik her. Začneme hned s pěti náhodnými. My samozřejmě víme, jaké hry to jsou, vy je můžete získat jen díky Vaší pozornosti na našem Facebooku.

Rok 2016 je definitivně za námi a my jsme se rozhodli, že začneme nadělovat až teď. Sehnali jsme pro Vás hned 5 her, které můžete aktivovat na Steamu. A jak že hry lze získat? Stačí zajít na náš oficiální účet na Facebooku, kde by jste už nyní měli vidět tento obrázek. Napište k němu komentář "Hraju" a po dosažení tajného milníku (není vysoký) zveřejníme do komentářů první CD KEY pro Steam, zde zkrátka vyhraje ten nejrychlejší. 

Žádná z těchto her nemá horší hodnocení jak 75%, jde tedy o velmi dobře známkované hry přesto, že nejde o velké AAA tituly a žádná není starší než 2 roky. Soutěž začíná přesně 6.1. 2017 a zúčastnit se mohou naprosto všichni kromě Administrátorů SPITE.cz.

A pokud se na Vás nedostane nebo Vám hry budou připradat hloupé, nevadí, už za týden totiž plánujeme soutěž hned o další 3 hry, které už se Vám rozhodně líbit budou. A aby toho nebylo málo, připravili jsme si pro Vás soutěž o krásnou klávesnici SteelSeries Apex v hodnotě 3.200 Kč, soutěž proběhne na naše narozeniny v Únoru.

Hodně štěstí! :-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama