Sony chystá vydat i další first-party hry na PC, chtějí větší zisky
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Sony chystá vydat i další first-party hry na PC, chtějí větší zisky

Sony chystá vydat i další first-party hry na PC, chtějí větší zisky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

30. 8. 2020 14:58

Sony se nechala oficiálně slyšet, že chystá více PC portů svých exkluzivních her. Horizon je jen začátek.

Reklama

Sony PlayStation vydá každý rok několik sakra zajímavých exkluzivních her, které jsou zároveň velkými kandidáty na hry roku. V posledních letech jich bylo spousty, což samozřejmě majitele jiných platforem jako PC a XBOX štve. Dlouho už by ale nemuselo, Sony se chystá lehce změnit strategii.

Možná si vzpomenete na článek z letošního května, kdy se Sony oficiálně vyjádřila. " Některé z našich first-party her budou časem k dispozici i na další platformy." Dlouho se spekulovalo o tom, jaké hry tím má Sony namysli. Dnes už víme, že například Horizon Zero Dawn od Guerrilla Games.

Nejnovější vyjádření Sony ale PC hráče potěší mnohem více. Těšit se prý máme na několik dalších naplánovaných PC portů od PlayStation Studios. Sony hledá způsoby, jak vydělat více na svých AAA hrách, a vydat své hry po nějakém čase také na PC rozhodně přispěje do kasy spousty milionů. Právě tyto miliony totiž potřebují k investicím do dalších aktuálně vyvíjených her.

Jaký port by mohl být další? My doufáme v například Days Gone, God of War, Spider-man nebo Uncharted. Moc ale nevěříme ve vydání The Last of Us. A mimochodem, už nějakou dobu se spekuluje o připravovaném remasteru Bloodborne pro PC a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama