Sledgehammer Games pracují hned na několika hrách
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Sledgehammer Games pracují hned na několika hrách

Sledgehammer Games pracují hned na několika hrách

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 5. 2020 11:27

Tvůrci několika dílů Call of Duty prý pracují hned na několika dalších projektech.

Reklama

V roce 2009 studio Sledgehammer Games založila dvojice vývojářů, kteří působili dlouhá léta v dnes zrušeném Visceral Games. Ve Visceralu se zaměřovali čistě jen na hry z pohledu třetí osoby (například Dead Space) a ve stejném stylu chtěli pokračovat i nadále, jenže plány se vymkly kontrole a studio v posledních letech připravovalo čistě jen Call of Duty, jako například Modern Warfare 3, Advanced Warfare nebo WWII. 

Co ale už nějakou dobu víme, ve vývoji bylo také Call of Duty z pohledu třetí osoby a odehrávat se mělo ve Vietnamu, o tom jsme psali v roce 2014. 

Psali jsme ale také o problémech, které mají panovat ve studiu Activisionu, vývoj dalšího Call of Duty má být chaotický a mají na něm pracovat všechna studia. A to se pravděpodobně Sledgehammer studiu nelíbí. Objevily se informace, že Sledgehammer Games nabírají další a další vývojáře, aktuálně jich mají mít už něco kolem tří stovek. Slušný počet, díky kterému mohou pracovat hned na několika projektech najednou.

"Naše studio roste, nabíráme velké množství nových vývojářů, jsme multi-projektové studio. Lepší časy jsme nezažili."

Uvidíme, s čím Sledgehammer Games přijdou po vydání letošního Call of Duty. My bychom se vůbec nedivili, kdyby se od Activisionu trhli a šli za tím, co milují. Akční hry z pohledu třetí osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama