Skull & Bones je po 8 letech vývoje v alpha verzi
i Zdroj: Spite.cz
Skull & Bones Novinka Skull & Bones je po 8 letech vývoje v alpha verzi

Skull & Bones je po 8 letech vývoje v alpha verzi

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 7. 2021 19:10

Vedení Ubisoftu se pochlubilo a tvrdí, že vývojáři se Skull & Bones za posledních 12 měsíců opravdu pohli.

Reklama

Noční můra Ubisoftu? Rozhodně roky připravovaná akční pirátská hra Skull & Bones. Z původně chystaného DLC pro Assassin's Creed 4: Black Flag měla vzniknout samostatná hra, nicméně téměř nic nešlo podle plánu a tak došlo na několik odkladů a dokonce plnohodnotných restartů vývoje.

Skull & Bones bylo oznámeno v roce 2017 během E3 konference, první názory hráčů byly velmi kladné, a není divu, hra připomínala naprosto skvělé lodní bitvy ze zmíněného Asssassin's Creed 4: Black Flag. V tu dobu asi nikdo nečekal, že hra dalších několik let nevyjde. Přesně před rokem jsme se dozvěděli, že vývoj znovu prošel restartem a datum vydání se odkládá. Od té doby se o hře Ubisoft nezmínil - až dnes.

"Vývojáři za posledních 12 měsíců odvedli spousty skvělé práce."

 

finanční ředitel Ubisoftu Frederick Duguet

Skull & Bones má být aktuálně v alpha verzi, což může znamenat, že vývoj již jde dobře a datum vydání by mohl proběhnout v letech 2023 - 2024. Proč ale takhle "hladce" nešel do dnes? Hra byla ve vývoji od roku 2013, což je douhých 8 let. Podle několika ex-vývojářů z Ubisoftu hra neměla jasně danou vizi. Někteří ani něvěděli na čem pracují a vedení chtělo stále více ambicióznější projekt, který se pokoušeli stále více zdokonalovat - a dělali to tak hodně, až další věci ve hře byly příliš zastaralé. 

Doufejme, že brzy uvidíme, jakým směrem se Ubisoft nakonec vydal a jak hodně se bude lišit od původního gameplay traileru z roku 2017. Na ten se můžete podívat níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama