Scalebound nakonec možná ještě neskončilo
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Scalebound nakonec možná ještě neskončilo

Scalebound nakonec možná ještě neskončilo

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 5. 2017 19:45

V roce 2014 Microsoft oznámil zajímavou exluzivní hru s draky Scalebound, ta oslovila široké publikum hráčů, když už se pravděpodobně blížila nějaké té beta verzi, Microsoft oznámil zrušení porjektu. Už více než půl roku se na hře údajně nepracuje, přesto Microsoft udržuje značku žít.

Reklama
V roce 2015 Microsoft oznámil zajímavou exluzivní hru s draky Scalebound, ta oslovila široké publikum hráčů, když už se pravděpodobně blížila nějaké té beta verzi, Microsoft oznámil zrušení porjektu. Už více než půl roku se na hře údajně nepracuje, přesto Microsoft udržuje značku žít.

Přesto, že se na hře údajně nepracuje déle než rok, Microsoft právě prodloužil trademark, tedy ochranou známku značky #Scalebound. Oficiální zpráva o tom, že vývoj RPG hry byl zrušen přišla letos v lednu. Co se značknou bude dál není jasné, že by později proběhla nějaká reinkarnace téměř hotové hry? To se teď asi nedozvíme, každopádně po dalších 6 měsících bude muset Microsoft opět prodloužit značku a pokud tak udělá, bude to na to mít ještě přibližně rok, aby hru vydal. Pokud nevydá, značka se ukáže oficiálně jako mrtvá a použít ji bude moct kdokoliv jiný.

Jeden z důvodů, proč Microsoft značku drží, je aby co nejdéle nikdo nepoužil tento název a nepřiživil se na marketingu, který do hry tvůrci dali, jako třeba dva roky vystupování a ukazování hry například na E3 apod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama