Ronaldo definitivně mizí ze všech reklamních materiálů FIFA 19
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 20 Novinka Ronaldo definitivně mizí ze všech reklamních materiálů FIFA 19

Ronaldo definitivně mizí ze všech reklamních materiálů FIFA 19

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 2. 2019 17:15

Pokud aktivně sledujete fotbal nebo Cristiana Ronalda, určitě Vám neunikla kauza, se kterou přišla modelka Kathryn Mayorg, kterou měl Ronaldo znásilnit před 10 lety. EA tak zahájilo kompletní výměnu hráče.

Reklama

Reklamní materiály, obaly i úvodní obrazovky her FIFA 18 a FIFA 19 se mohli až dodnes pyšnit tváří Cristiana Ronalda. Jenže, koncem minulého roku se z ničeho nic objevila krásná modelka Kathryn Mayorg, která obvinila Ronalda ze znásilnění, to mělo proběhnou přibližně před deseti lety, kde se oba střetli na párty. Na té opravdu byli, mají několik fotografií, oba dokonce přiznali, že k sexuálnímu styku došlo, podle Ronalda však nikoliv o znásilnění, modelka hovoří o ničem jiném. Chce se jen proslavit nebo deset let přemýšlela, jak vymyslet co nejlepší příběh?

To už musejí zjistit policisté. 

Své slovo tomu ihned dala i vydavatelská společnost EA, která začátkem této kauzy odstranila Ronalda z obrázků FIFA 19 na oficiálním webu. Na obalech, reklamách i úvodní obrazovce však zůstal. Nyní ale došlo i na právě tyto věci. Ronalda obličej už neuvidíme, nahradila ho hned trojice hráčů, De Bruyne, Neymar a Dybala. EA dokonce vydalo fyzické obaly už s touto slavnou trojicí.

Za několik měsíců dojde k oznámení FIFA 20, kdo bude hlavní tváří? Ronaldo zcela určitě ne.

Ronaldo definitivně mizí ze všech reklamních materiálů FIFA 19
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama