Rocksteady prý oznámí svou novou hru v pátek
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Rocksteady prý oznámí svou novou hru v pátek

Rocksteady prý oznámí svou novou hru v pátek

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

22. 4. 2019 15:46

To snad není půl rok od vydání posledního dílu Batman: Akrham, co by se na internetu neobjevily spekulace ohledně oznámení jejich další hry, o čem se mluví aktuálně? Rocksteady prý oznámí novou hru v pátek.

Reklama

My už jsme se báli, že by se letos neobjevila nějaká pořádná spekulace ohledně nové hry studia Rocksteady, které nám v minulosti přineslo několik akčních dílů série Batman Arkham. Že by pracovali na hře se Supermanem, to bylo oficiálně vyvráceno.

Později se však objevily zprávy ještě o pracích na  Batman: Court of Owls nebo  DC Arkham Universe, k žádnému takovému oznámení ale nedošlo. 

Nyní se na internetu objevil obrázek (teaser), který láká na oznámení hry Outlaws už na tento pátek (26.4. 2019). V popisku se objevilo, že hra by měla být live-servises hrou, což znamená kooperace a celkově online hraní, ve hře bychom měli lootit, měli mít na výběr z několika postav jako je například Ra’s Al Ghul nebo Green Arrow. Vydání hry se údajně plánuje na začátek roku 2020 pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Nelze přehlédnout také logo Epic Games, což naznačuje jediné, vydání digitální PC verze pouze na Epic Store.

Už v pátek se dozvíme, zda-li jde o pravdivé informace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama