Rockstar Games se klasicky E3 vyhne
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Rockstar Games se klasicky E3 vyhne

Rockstar Games se klasicky E3 vyhne

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 5. 2018 16:13

Ani letos se nedočkáme vystoupení společnosti Rockstar Games či majitele a vydavatele Take-Two. Jaké jsou tituly, mimo GTA, na které netrpělivě čekáme a chceme je prostě vidět?! V článku detaily.

Reklama

Rockstar Games má v rukávu spousty úžasných a legendárních titulů, nebylo by na škodu, kdyby občas, alespoň na té E3, tvůrci vystoupili a ukázali něco málo - popřípadě alespoň promluvili o svých hrách a jejich vývoji. Nic takového se ale nekoná, Rockstar Games pro popularitu svých her nepotřebuje podobné akce, možná i proto se R* a Take-Two na E3 ani Gamescomu neukazují.

Je to ale škoda, právě oni mají spousty titulů, které chceme, o které máme zájem! Mimo série Grand Theft Auto, které vychází každých cca 6 let, tu máme očekávanou westernovku Red Dead Redemption 2, o té ale poslední týdny informují často. 

Nebylo by však naškodu, kdyby promluvili o třeba nekonečném vývoji dalších titulů, jako Max Payne, Bully, Manhunt, Midnight Club nebo už hodně let tajemnou hru #AGENT, která už roky slibuje akci ve stylu 70 let, určenou exkluzivně pro PlayStation 3, zdá se však, že tady vývoj padl do zapomnění.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama