Riot Games představilo hru "Project C" a hru finálně pojmenovalo jako Life Beyond
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka Riot Games představilo hru "Project C" a hru finálně pojmenovalo jako Life Beyond

Riot Games představilo hru "Project C" a hru finálně pojmenovalo jako Life Beyond

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 11. 2019 23:24

Riot Games v polovině října oslavilo 10. výročí MOBA hry League of Legends pořádnou dávkou oznámení nových her. Jednou z nich byl Project C. Ten má nyní finální název a první gameplay záběry.

Reklama

Riot Games do dnes spravovalo jen jednu vydanou hru, úspěšnou free-to-play MOBA League of Legends. V následujících měsících či letech se však dočkáme hned několika nových her, Riot Games v polovině října při velkých oslavách 10. výročí LoL oznámilo šest her.  League of Legends: Wild Rift (mobilní verze LoL),  League of Runeterra (karetní hra ze světa LoL),  Project A (FPS hra mixující CS a Overwatch), Project L (bojovka ze světa LoL), Project F (hack-n-slash akce) a Project C - o tom dnes.

Z Project C se dnes vyklubala akční online hra s názvem Life Beyond, tvůrci ukázali první gameplay záběry. Ty podle mnohých se dost podobají Fortnite, v tomto případě ale nejde o battle-royale hru, ale velké komunitní hře v otevřeném světě. Co přesně je cílem nebo co přesně čekat není úplně jasné, to se dozvíme snad brzy. Níže už se podívejte na první záběry.

Tady se ještě můžete zaregistrovat do BETA verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama