Respawn by chtělo Star Wars Jedi: Fallen Order 2
i Zdroj: Spite.cz
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Respawn by chtělo Star Wars Jedi: Fallen Order 2

Respawn by chtělo Star Wars Jedi: Fallen Order 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 12. 2019 18:59

EA se po dlouhých letech konečně pochlapilo, jejich trapné a výmluvné řeči o tom, že hráče už čistě příběhové hry nezajímají dokonale vyvrátilo studio Respawn Entertainment.

Reklama

EA se po dlouhých letech konečně pochlapilo, jejich trapné a výmluvné řeči o tom, že hráče už čistě příběhové hry nezajímají dokonale vyvrátilo studio Respawn Entertainment, které dlouhé roky připravovalo akční TPS hru Star Wars Jedi: Fallen Order, která v recenzích možná předčila očekávání. Recenzenti, ale i hráči kladně hodnotili příběh, animace, nádhernou grafiku, zvukové efekty a soundtrack i strom dovedností. K dokonalosti chybělo málo.

Přesto si EA i Respawn nedavno pochvalovaly prodeje, mělo jít o nejrychleji prodávanou Star Wars hru v historii. A možná není divu, že je tak úžasná, šéf Respawnu se nechal slyšet, že je šťastý, že mohl vytvořit hru a příběh ze světa Star Wars. 

Neuběhl ani měsíc a Respawn studio mluví o pokračování, tedy o druhém díle! Bohužel jen v souvilosti s přáním, aby mohli jednou udělat dvojku. Nicméně není to nic nerealného, prodeje jsou skvělé a o druhý díl si přímo říkají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama