Remedy ve spolupráci s Epic Games údajně chystá Alan Wake 2
i Zdroj: Spite.cz
Alan Wake 2 Novinka Remedy ve spolupráci s Epic Games údajně chystá Alan Wake 2

Remedy ve spolupráci s Epic Games údajně chystá Alan Wake 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

2. 4. 2021 10:44

Finské studio Remedy chystá hned několik her najednou. Jedna z nich má být pokračování Alana Wakea.

Reklama

Oblíbené studio Remedy, které připravilo velké značky jako Alan Wake, Quantum Break nebo Control chystá hned několik projektů. To už nějakou dobu víme, nejde o žádné tajemství. Otázkou však bylo, co tohle talentované Finské studio kutí. 

Víme o připravované kampani s příběhem pro jednoho hráče pro akční střílečku Crossfire X. Zbytek týmu pracuje na jednom menším a jednom větším titulu. Podle důvěryhodného zdroje, kterým je v poslední době oblíbený novinář Jeff Grubb, Remedy chystá plnohodnotné pokračování oblíbeného Alana. První díl vyšel původně jen na XBOX 360 (2010), o dva roky později se dočkali i PC hráči. Šlo o velmi dobře hodnocenou hru a prakticky od vydání jedničky hráči volají po pokračování. To bohužel vyjít roky nemohlo, značka Alan Wake dlouhé roky patřila Microsoftu, který se však smiloval a studiu Remedy předal veškerá práva. I tak ale Alan v plánech nebyl, tvůrci situaci odůvodnili tak, že vývoj by stál obrovské peníze. 

V minulém roce to dalo Epic Games dohromady s Remedy a stalo se přímým vydavatelem jejich her. Od té doby je dost pravděpodobné, že Epic podpořil nový titul, kterým má být Alan Wake 2 finanční podporou. Navíc se už loni objevily spekulace, že Alan Wake 2 vyjde v roce 2022, to mně osobně přijde brzy - ale milé by to bylo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama