Rekapitulace: League of Legends slaví 10. narozeniny
i Zdroj: Spite.cz
LoL Novinka Rekapitulace: League of Legends slaví 10. narozeniny

Rekapitulace: League of Legends slaví 10. narozeniny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 10. 2019 08:40

Stále velmi oblíbená multiplayerová online battle arénová hra League of Legends už za pár dnů oslaví 10. narozeniny. Původně hra inspirovaná módem pro Warcraft 3 se chytla víc, než tvůrci očekávali.

Reklama

Přesně 29.10. 2019 Riot Games spustilo servery MOBA hry League of Legends. Původně hra inspirovaná módem Defense of the Ancients z Warcraft 3 se celosvětově chytla a do dnes patří mezi nejhranější hry na světě. Riot právě oslavuje 10. výročí, jak? No přece nejrůznějším oznámením her. Pojďme se na to podívat detailněji.

Rekapitulace: League of Legends slaví 10. narozeniny

Project A

Datum vydání: 2020 / Platformy: PC

Mezi další oznámené hry patří FPS projekt, podle některých mix Counter Strike a Overwatch. Taktická FPS hra s prozatím pracovním názvem Project A by měla vyjít v průběhu roku 2020 na PC. O hře moc neprozradili, každopádně se jich jistě brzy dočkáme. Na jediný záběr ze hry se mrkněte níže.

Announcing "Project A", our character-based tactical shooter set in a near-future Earth. pic.twitter.com/wqEXl0Hxbn

— Riot Games (@riotgames) 16. října 2019

League of Legends: Wild Rift

Datum vydání: Konec 2020 / Platformy: Konzole, iOS, Android

League of Legends se konečně podívá i na konzole a mobilní zařízení. Konec všem kopiím, která se na Google Play a App Store objevily? Wild Rift má být od základu vytvořeno právě na tyto platformy. Hráči s Androidem se můžou jako první registrovat do BETA testu.

Project L

Datum vydání: TBA / Platformy: PC

Riot Games oznámilo také "Project L", i zde jde samozřejmě o pracovní název, podle live-streamu by mělo jít o bojovku ze světa League of Legends. Více se snad dozvíme v roce 2020. Jistá je snad jen platforma PC.

Project F

Datum vydání: TBA / Platformy: PC?

I Poject F je pouze pracovní název, podle všech indícií ale má jít o "diablovku" též ze světa League of Legends. Zdá se, že Riot Games plánuje z LoLka udělat obrovskou značku, kterou uvidíme na každém rohu, ale proč ne?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama