Red Dead Redemption 2 z pohledu FPS i TPS
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 z pohledu FPS i TPS

Red Dead Redemption 2 z pohledu FPS i TPS

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 9. 2018 09:43

Vydání westernovky Red Dead Redemption 2 se pomalu blíží a Rockstar Games začínají lákat na další parádní věcičky ze hry. Tentokrát jsme se dozvěděli něco o přepínání mezi pohledy FPS a TPS.

Reklama

Rockstar Games nepřestává zásobovat skvělými zprávami. Právě jsme se dozvěděli, že si v #Red Dead Redemption 2 budeme moct kdykoliv přepnout pohled první a třetí osoby stejně, jako tomu později po vydání bylo i u GTA V. Naštěstí se této možnosti dočkáme u RDR 2 hned od začátku.

Dočkali jsme se i dalších zajímavostí, jako například, že bude velmi důležité, jaké nosíte oblečení ve hře. Pokud totiž bude zima a vy budete putovat v tričku, jste nahraní, vaše postava bude mrznout a začne ztrácet sílu a výdrž. To samé v případě častého přejídání, pokud s Vaší postavou budete jíst často, bude tloustnout (viz San Andreas). Další právě objevenou novinkou je možnost ochočení si psa, to však pro nás nic neznamená, pes nám v ničem nepomůže ani za námi nepůjde - bude si nás však pamatovat a s příští návštěvou již na nás nebude štěkat.

Red Dead Redemption 2 vychází 26.10. 2018 na PS4 a XONE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama