Red Dead Redemption 2 údajně zdarma už za týden!
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka Red Dead Redemption 2 údajně zdarma už za týden!

Red Dead Redemption 2 údajně zdarma už za týden!

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 9. 2020 11:59

Tento článek berte s velkým nadhledem. Jde o nepotvrzené informace ze zahraničního fóra.

Reklama

Red Dead Redemption 2 z roku 2018 je jednou z nejlepších her, které kdy byly vytvořeny. Je teprve dva roky stará a pravděpodobně brzy dostane svůj next-gen upgrade pro PlayStation 5 a XBOX. RDR2 vytvořilo populární studio Rockstar Games, které v minulosti připravilo například sérii Grand Theft Auto. 

Aktuálně se Rockstar Games zaměřuje spíše na Red Dead Online, tedy svoji multiplayerovou část. Hráči zde ale neutrácejí zdaleka tolik peněz. Jak tuhle situaci vyřešit? 

Na zahraničním fóru Reddit se objevil příspěvek, který informuje o celkem šokujícím plánu. Podle autora sunlip001 nabídne Epic Games Store Red Dead Redemption 2 zcela zdarma už příští týden, tzn. 17.9. 2020. Jde samozřejmě o nepotvrzenou informaci, berte ji, prosím, s velkou rezervou. Jak se autor sunlip001 k informaci dostal? Údajně se na čínské verzi Epic Store objevil reklamní poutač na tuto akci.

Náš názor je asi takový, že rozdávat takovou hru takhle brzy po vydání je nesmysl. Nicméně už několikrát Epic Store rozdával vysokorozpočtové hry zdarma. Například GTA 5, Assassin's Creed Syndicate, HITMAN, Civilization 6 a další. Každopádně tohle by bylo opravdové šílenství a Epic Games by se muselo slušně plácnout přes kapsu. Navíc, když Red Dead 2 ještě nebylo ani cracknuté.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama