PS5 na nových fotografiích + oficiální zpráva o tom, proč je konzole tak velká
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PS5 na nových fotografiích + oficiální zpráva o tom, proč je konzole tak velká

PS5 na nových fotografiích + oficiální zpráva o tom, proč je konzole tak velká

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 6. 2020 00:10

Zahraniční obchod nabídl záběr konzole PS5 ze stran, které jsme doposud neviděli.

Reklama

Věřím, že většina z Vás, ať už přímo ve čtvrtek nebo v našem Přehledu viděla oficiální odhalení konzole PlayStation 5. Její vzhled byl opravdu překvapivý a všechny, včetně nás zaskočil. Nicméně příjemná změna. Něco takového se dalo čekat vzhledem k novému designu ovladače DualSense. Nicméně, během odhalení konzole jsme mohli vidět pouze předek konzole, jak přesně vypadá bok jsme se dozvěděli až nyní, díky fotografiím z Amazonu. Vidět můžete níže, nebo zde až v 8K rozlišení. Vidět můžete jak klasickou verzi, tak i tu Digitalní bez mechaniky Blu-Ray.

Po pár dnech od prezentace se začaly objevovat náznaky toho, že by PlayStation 5 mohla být sakra velkou mašinou. V porovnání s PlayStation 4 nebo očekávaným XBOX Series X jde o opravdu velký stroj, vlastně se podobá až PC bedně. Má to svůj důvod.

Víceprezident PlayStationu Matt MacLaurin oficiálně vysvětlil, proč tak velká bedna. " PS5 je takový superpočítač, který potřebuje vzhledem k hardwaru dostatek místa k chlazení. " To je samozřejmě pravda, vždyť si vzpomeňte na ty šíleně přehřáté PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama