PS5 má údajně problém rozběhnout Resident Evil: Village na 1080p/60FPS, zatím co nový XBOX bez problémů
i Zdroj: Spite.cz
Resident Evil: Village Novinka PS5 má údajně problém rozběhnout Resident Evil: Village na 1080p/60FPS, zatím co nový XBOX bez problémů

PS5 má údajně problém rozběhnout Resident Evil: Village na 1080p/60FPS, zatím co nový XBOX bez problémů

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 8. 2020 20:02

Teď fanoušky PlayStationu moc nepotěšíme. Sony má údajně problémy s výkonem, který by konzole měla s přehledem dát.

Reklama

Leaker, který už v minulosti přišel s pravdivými informacemi prozradil něco, co asi fanoušci PlayStationu a budoucí majitelé PlayStation 5 slyšet nechtějí. Podle něj a jeho zdrojů, není PlayStation 5 tak výkoný, jako nový XBOX Series X, jeden z prvních důkazů je problémový port Resident Evil Village právě pro PS5. 

Zatím co na XBOXu nemá hra jediný problém (a je zde vývoj her lehce složitější), konzole PlayStation 5 problémy má. Dokazovat to má mimo jiné také prozatím jediný trailer na Village, kde se opravdu chvilkami obraz lehce seká. Podle leakera hra neběží stabilně na 1080p / 60FPS. 

Podle něj to ale bohužel není jediná hra, která má tyto problémy s výkonem, je jich více a hráči si toho po vydání PS5 prý budou rozhodně všímat. Nutno podotknout, leaker není žádný PlayStation hater, často naopak přináší velmi dobré zprávy.

To by mohlo lehce změnit strategie hráčů, kteří se chystali koupit PlayStation 5. Co se týče ceny, leaker dodává, že XBOX bude levnější než PS5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama