První střípky informací o The Lord of the Rings - Gollum
i Zdroj: Spite.cz
Novinka První střípky informací o The Lord of the Rings - Gollum

První střípky informací o The Lord of the Rings - Gollum

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 1. 2020 12:24

Vůbec poprvé, a vlastně i naposledy jsme o připravované AAA RPG hře The Lord of the Ring - Gollum slyšeli během holého oznámení v březnu 2019.

Reklama

Vůbec poprvé, a vlastně i naposledy jsme o připravované AAA RPG hře The Lord of the Ring - Gollum slyšeli během holého oznámení v březnu 2019. Dlouhé měsíce nás nikdo neinformoval, jak jde vývoj, na co se můžeme těšit, zkrátka nic. První informace přijdou letos a tady je první z nich.

Zahraniční web GamesRadar+ přinesl první střípek informací, ve svém časopise EDGE připravil preview, které prozradilo první detail o hlavní postavě Glůmovi. Vše začne ve věži  Barad-dûr v pevnosti Mordoru, kde je Gollum nějakou dobu vězněný. Nemáme se ale bát, že by se vše odehrávalo pouze v Mordoru, podíváme se na spousty zajímavých míst ve Středozemí. V každé lokaci bude několik přátelských i nepřátelských postav.

Těšit se máme na propracovaný stealth, vývoj postavy Glůma / Smeagola i na jeho rozdvojenou osobnost. The Lord of the Ring - Gollum by měl vyjít během roku 2021 pro PC,v  plánu jsou pravděpodobně i konzole nové generace PlayStation 5 a nový XBOX.

Zdroj: GameRadar
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama