První sezóna The Walking Dead od TellTale zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Novinka První sezóna The Walking Dead od TellTale zdarma

První sezóna The Walking Dead od TellTale zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 9. 2017 14:25

Že TellTale Games vytvořilo jednu z nejlepších video-herních adaptací komiksu The Walking Dead víme, že si ji ale můžete nyní zahrát a získat zcela zdarma, to už skvělá zpráva. Jde sice pouze o první epizodu, ale proč zaváhat a nerozšířit si knihovnu o další titul?

Reklama
Že TellTale Games vytvořilo jednu z nejlepších video-herních adaptací komiksu The Walking Dead víme, že si ji ale můžete nyní zahrát a získat zcela zdarma, to už skvělá zpráva. Jde o první sezónu, tak proč zaváhat a nerozšířit si knihovnu o další titul?

S hrami zdarma pro PC hráče se roztrhl pytel? Vypadá to tak, ve středu zdarma SteamWorld Dig, včera Mirage: Arcane Warfare a dnes sezóna The Walking Dead od TellTale Games.

Ta si v celosvětových recenzích odnesla parádních 8.3 / 10, stejně ohodnocené jsou i další sezóny. A pokud chcete, aby rozšířila Vaší knihovnu, stačí zajít na Humble Bundle, kde na Vás ještě po dobu 24 hodin čeká jedna z kopií zcela zdarma. Pokud akce využijete, zůstane Vám už navždy. Kód, který dostanete použijte na Steamu. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama