Prozradilo BioWare datum představení Dragon Age 4?
i Zdroj: Spite.cz
Anthem Novinka Prozradilo BioWare datum představení Dragon Age 4?

Prozradilo BioWare datum představení Dragon Age 4?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2019 18:22

Není to ani týden, co Eletronic Arts prozradilo detaily do budoucna, mluvilo i o dlouho očekávaném pokračování Dragon Age 4, konkrétně o datu vydání. BioWare dnes možná láká na představení hry, kdy by k němu mohlo dojít?

Reklama

Na nové Dragon Age už čekáme pěkně dlouho. BioWare několikrát v minulosti uklidňovalo, že nový díl je ve vývoji, v polovině letošního roku vyšla dokonce oficiální zpráva, že vývojáři z Anthem se pomalu přesouvají právě k Dragon Age. 

Nedavná schůze vydavatelství Eletronic Arts prozradila spousty detailů o svých plánech, mezi hlavní značky EA vzpomenulo i Dragon Age 4, které by podle plánu mělo vyjít v od Května 2022 do Března 2023. Na vývoj je tedy stále dost času.

Nicméně, hlavní zpráva dne, studio BioWare na svém Twitteru možná oznámilo datum představení nového Dragon Age. Konkrétně píšou..

"Dnes slavíme 10. narozeniny s Dragon Age. Jsme rádi, že letos 4.12. 2019 můžeme společně oslavit deset let ve světě, který milujeme. Uvidíme se 4.12. 2019 na Dragon 4ge dnu." — BioWare

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama