PREVIEW: The Witcher 3
i Zdroj: Spite.cz
WiLD Novinka PREVIEW: The Witcher 3

PREVIEW: The Witcher 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2013 11:33

PREVIEW: The Witcher 3

Reklama
Dlouho očekávané odhalení The Witcher 3 (Zaklínač 3) je tu. Vypsali jsme pro Vás dlouhý a detailný článek, který Vás dokonale seznámí s hrou. Přidali jsme více jak 10 screenů ze hry. Objevilo se také první debutové video.

Svět zaklínače, který vyjde v průběhu roku 2014 ukázal také první informace o hře. Jistě každý z Vás zná obří svět Skyrim. Zaklínač 3 nám nabídne o více jak 20% větší uzemí. To poznáte především v cestování. Pokud sednete na koně a rozhodnete se projet celý svět od hranice k hranici, bude Vám to trvat neuvěřitelných 30 - 40 minut. Zdá se Vám to málo? Zkuste si to porovnat s jinými otevřenými světy, Prototype 2, Skyrim, GTA a další, vše projdete mnohem rychleji.
Geralt již bojuje zcela sám za sebe. Jeho paměť byla obnovena a kapitoly či lokace, které se rozhodnete projet jsou kompletně k dispozici otevřené. Hlavní prostředek pro rychlé cestování je kůň. Zda-li se bude moct bojovat i z koně je zatím v testování, podle informací to ale půjde samozřejmě.
Jeden z dalších prostředků je loď. Budete se moci převézt lodí z břehu na břeh. Loď se bude chovat realisticky, takže každou vlnu pocítíte. Navíc se žádné lokace nebudou načítat, žádné vcházení do domů či jeskyň nebude načítáno. Vše bude krásně plynulé. 
.

.

Cestou narazíte na ženské nebo různá důležitá rozhodnutí. Pokud se budete chtít vrátit rychle do lokace, kterou jste dříve navštívili, můžete využít možnosti (rychlé cestování). Chybět nebude kvalitní příběh včetně FULL HD cut-scén, které vlastně nahradí (Loading) a jiné načítání hry. Vše co v mapě uvidíte budete moct navštívit. Chybět nebudou hory, temné lesy, mnoho vesniček nebo lákavé jeskyně.
Celkově hra nabídne bonusové i nepoviné úkoly. Cestou můžete lovit zvěř, kterou ve vesnicích můžete prodat nebo sní hospodořit jinak. Dokončení hry bude trvat déle než 100 hodin, což je velmi unikátní na dnešní hry. Cestou potkáte i jiné úkoly, které Vám zaberou další hodiny.
Ve světě zaklínače nejsou jen zvířata a banditi, naleznete zde i monstra, které jdou po každém, kdo se jim nezdá, takže samozřejmě i my. Pokud potkáte v lese člověka, nemusí to být za každou cenu přítel, půjde po Vás, neboť si hlídá i to minimum které má. 
Každá lokace obsahuje jiný druh úkolů. Na výběr budou také různé druhy úrovní. Například politické rozhodování, tvoření nebo lov. Vše samozřejmě můžete kombinovat, jak Vám to přijde za vhodné, to ovšem může mít špatné důsledky v příběhu.
.

.

Celý děj je vlastně o ženě, do které je Geralt zamilovaný. Druhá část děje jsou konflikty. Celých 100 hodin + jsou mise poviné, všechny je musíte dokončit, aby jste hru dohráli. Každá lokace totiž patří do Vaší skládačky příběhu. Vedlejší mise nebo lov není důležitý, ale cestou k úkolům se hodí, dostanete peníze a další pěkné věcičky. 
I tato hra se vyvijí tím, jak zavelíte nebo se rozhodnete. Pokud učiníte špatné rozhodnutí, může se toho ve světě hodně změnit a někdy Vám to nadělá velké problémy. Mraky, déšť, vítr nebo slunce, mění se neustále a realisticky, také jde o RPG další generace. Takže pokud budete sledovat oblohu, dobře víte, zdali k Vám jde pořádný déšť nebo slunce.
Geralt má také šestý smysl, který se Vám bude dokonale hodit v rozluštění hádanek nebo úkolů. Nabídne totiž lokace a další věci, které právě v hádance potřebujete vyřešit. Za každý vyřešený úkol dostanete nějaké lektvary a další zajímavé věcičky. Monstra a další u sebe mají také věci, které si rozhodně berte.
Každého nepřítele nejde zabít stejně, že mácháte mečem nebo použijete jedno z kouzel. Každý nepřítel má jiné schopnosti a slabiny. Proto doporučujeme učit se více umění a kouzel. Více se dozvíte ve hře. 
Jako správná hra s pořádným dějem musí nabídnout i ženy. Vždyť je to chlap, ne?! Nedočkáme se sexu na každém rohu nebo stále nahých žen. Půjde hlavně o romantiku, lásku a zlomené srdce? 
.
.
Geralt (hlavní postava) má o více jak 70 animačních pohybů více než v druhém díle. To samozřejmě poznájí předvším fanoušci této trilogie. Pokud se uchyluje k boji, kamera vždy zabírá to místo, kde je pro nás větší hrozba. Pokud na Vás tedy půjdou nepřátelé ze všech stran, vždy dobře uvidíte, nic Vás nepřekvapí ze zadu.
Veškeré bojování bude změněné proti minulému dílu. Více animací nabídne i lepší souboj, například v běhu, pokleku atd. Inventář bude propracovanější. Půjde vylepšovat stejně jako hlavní postava a její strom dovedností. Vylepšit půjde také náš kůň nebo lodě. Předměty jako meče nebo luky půjdou vylepšovat, stejně tak magický um. Potřeba budou suroviny, které najdete nebo koupíte.
Hlavní postavu si budeme moci převlékat. K dispozici budou samozřejmě lepší brznění, lehčí nebo více těžké a tímpádem silnější. Změnit si budem moct také účes. 
.
PREVIEW: The Witcher 3
PREVIEW: The Witcher 3
PREVIEW: The Witcher 3
PREVIEW: The Witcher 3
PREVIEW: The Witcher 3
PREVIEW: The Witcher 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama