PREVIEW: Star Wars - 1313
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka PREVIEW: Star Wars - 1313

PREVIEW: Star Wars - 1313

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 8. 2012 01:46

I když toho vlastně o StarWars nebylo zatím zveřejněno nějak mnoho, jako začáteční preview článek to bude rozhodně stačit. Jak se odhaduje prodej a bude hra pro next-gen ?

Reklama
I když toho vlastně o StarWars nebylo zatím zveřejněno nějak mnoho, jako začáteční preview článek to bude rozhodně stačit. Jak se odhaduje prodej a bude hra pro next-gen ?

Je to přibližně 4 měsíce, co nás LucasArts informovalo o dalším díle ze dne na den. Žádné upozornění na novou hru nebo něco více, zkrátka nic. To že bude další díl StarWars jsme se možná nemohli divit, celá serie SW má úspěchy, ale výrobce nás nyní láká na něco většího, než na co jsme byli doposud zvyklí.
Ačkoli každý titul byl předem jasný co a jak se bude odehrávat, vypadá to, že nyní na to jde výrobce trochu jinak. Nejspíše chce rozjet novou serii, nebo jeden díl, který nebude navazovat na žádný předtím? To zatím nevíme. Video, které máme níže by Vám mohlo připomínat Star Wars: Force Unshleaded, to Vám ale opravdu bude  jen a pouze připomínat, protože to stímto dílem nemá nic špolečného. 
O co v tomto díle půjde, je to především děj a úžasná grafika, která nám nabídne "next-gen" vymoženosti. Stím přišel výrobce z ničeho nic na E3 2012 i Gamescom 2012. Další generace nám nabídne o mnoho lepší zážitek ze hry, toho si můžete všimnout i ve videu.
.
PREVIEW: Star Wars - 1313

Pokud máte rádi hry, které se podobají filmu a rádi rozhodujete o dalším dění ve hře, je pro Váš 1313 ten správný titul. Výrobce totiž zveřejnil zprávu o tom, že hra bude obsahovat jak již dobře vidíme pohled třetí osoby (TPS) to znamená, že naši postavu vidíme před sebou i vše kolem. 1313 bude obsahovat hodně filmových scén, které do děje zkrátka patří a jsou poslední dobou dobrým doplňkem hry. Děj podle Vás ... i to bude novinka, kterou nám zatím StarWars neposkytlo, ano, děj bude vlastně stejný, jen si vybere sami cestu, jak hru dokončit nebo se někam dostat. Ve hře také přibydou další novinky jako vžití se do děje díky možnostem naší postavy. Například jak dobře známe z jiných her (mačkejte "F" pro vyndání nože). Těchto scének tam bude hodně.

Při prvních informací, které vyšly se samozřejmě hned ozvali analytici, kteří s názory nešetřili. Podle analytiků to bude nejpopulárnější titul značky Star Wars, pokud tedy nepočítáme Old Republic Online. 1313 podle nich nabídne vše, co jsme od her chtěli, hra se prý prodá ve velkém a bude o ni zájem, protože LucasArts s informacemi a videi ještě neskončili, vždyť toho zatím moc nevíme, dokonce ani datum přibližného vydání neznáme.
.
PREVIEW: Star Wars - 1313

Protože za poslední 4 roky vyšlo více jak 500 her, mají fanoušci, herní magazíny nebo pořádní pařmeni co srovnávat. Stejně jako se každý rok hráči dohadují, zda-li je lepší Call of Duty nebo Battlefield, nebo FIFA 13 a PES 13, tak už i zde se našli hry, které hráči srovnávají jako Versus atd. Musím se vážně přiznat, že první co mě napadlo, bylo Mass Effect. Stejně tak i ostatním hráčům. 

Když už jsme se bavili o next-gen hře, je na tom stejně i Watch_Dogs, které nám představil Ubisoft na E3. Teď ale rychle zpět k 1313. Proč vlastně říkáme next-gen? Jedná se o pokračování konzolí, na které čekáme už nějakou dobu, konkrétně PS4 nebo X720. Co když ale máme PC? Na PC to rozhodně pocítíme také. Hry s next-gen budou mít o mnoho lepší animace, textury her a effekty jako je například detonace a další podobné effekty - voda, počasí jako všeobecně, poházené odpadky nebo věci kolem, které ke hře vůbec nepotřebujeme, ale přesto se pohybují.
.
Jak hru hodnotíme podle dosavadních informací:
1313 vypadá opravdu na povedený titul a určitě se takových v roce 2013 dočkáme víc, přece jen next-gen je next-gen a tady se už musí mluvit o pořádné kvalitě. Doufejme, že nám výrobce opravdu poskytne co sliboval. Pořádný filmový a nadupaný titul značky StarWars!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama