PREVIEW: Máme tunu informací z The Division
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PREVIEW: Máme tunu informací z The Division

PREVIEW: Máme tunu informací z The Division

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2013 09:52

The Division po E3 2013 se stal hodně očekávanou RPG hrou a velmi sledovanou a proto jsme pro Vás sehnali asi tunu informací přímo od velikána Ubisoftu. Ten odpovídal na otázky a dozvěděli jsme se opravdu skvělé informace, čtěte o lokalitách, zbraních nebo PvP.

Reklama
The Division po E3 2013 se stal hodně očekávanou RPG hrou a velmi sledovanou a proto jsme pro Vás sehnali asi tunu informací přímo od velikána Ubisoftu. Ten odpovídal na otázky a dozvěděli jsme se opravdu skvělé informace, čtěte o lokalitách, zbraních nebo PvP.

#The Division se po prvé ukázal na E3 2013, překvapil snad každého hráče stejně jako v roce 2012 Watch Dogs. Od té doby jsme se dozvěděli jen něco málo o podpoře tabletů a mobilů iOS a Android. Tak pojdme na to, Ubisoft toho nabídl opravdu hodně.
Ve kterém roce probíhá The Division?
Přesný datum zatím není stanovený. Ubisoft ale dodává, že vše je v brzké budoucnosti, až samozřejmě na nějaké prvky, které využívá například hra Ghost Recon. Když budeme odhadovat, je to například rok 2020. 
Navštívíme i jiná místa než New York?
Ikdyž se velká část celého děje odehrává v Mankattanu (jedno z 5. měst New Yorku), dostanem se prý i do jiných lokalit New Yorku. Důležité ale není dostat se co nejdále, ale prozkoumat co nejdetalněji co nejlépe každou uličku, kterou uvidíte, může skrývat hodně tajemství a věcí.
Budou naše rozhodnutí měnit děj?
Rozhodnutí v úkolech bude důležité, někdy bude záležet kam půjdete a co vlastně uděláte. Každý hráč má jiné názory, jinak se mu hraje a tak se mu bude rozhodnutí zdát jinak než ostatním a tak se pro něj změní celý děj. Pokud dostanete úkol, dostante se na policejní stanici, obsadte ji a zachrante vězně, bude jen na Vás, jakou cestou se ke stanici dostanete, jak ji obsadíte i zdali budete spolupracovat s lidmi Online. Děj můžete změnit i tak, že se chystáte k úkolu, v tom ale někde někdo vystřelí a vy tak víte, že se něco děje a najít na těchto místech se dají velmi dobré věcičky.
.
PREVIEW: Máme tunu informací z The Division
.
Bude hra obsahovat PvP a v jakém rozměru?
Player vs. Player bude prý velmi důležitý, stejně jako v jiných RPG online hrách. Nepůjde o přímé hraní Multiplayeru, tomu se Ubisoft chtěl úplně vyhnout. Pokud tedy máme kamaráda, který nás neokrade, je to jedině dobře. Pokud ale potkáte hráče online, nikdy nebudete vědět, zdali po Vás půjde, nebo s Vámi dokončí úkol. Potkávat samozřejmě budete moct i další skupinky lidí, kteří s Vámi kříží cestu k jinému úkolu, je na Vás/na nich zdali se poperete, nebo vyhnete obloukem. V jedné skupině bude moct být až 8 hráčů, ve videu jsme viděli 4. Více o PvP Ubisoft prý zatím říct nemůže.
Bude The Division více RPG nebo klasická střílečka?
V tomto případě jde Ubisoftu v první řadě především o RPG. Jak nejspíš víte, bude důležité, jak hodně bude Vaše postava a zbraně vyskillovány. Tento fantastický svět nabídne desítky úprav zbraní i postavy.
Jak dopadne úkol obsazení policejní stanice z videa na E3?
Každá z těchto budov obsahuje důležitou vodu, lékárničky nebo zbraně. V tomto případě šlo o  dostání postavy z jedné z cel. Většina těchto úkolů pokračuje například tím, že Vám postava, kterou jste zachránili řekne co dál, kde najdete dobré věcičky a další informace.
.
PREVIEW: Máme tunu informací z The Division
.
Ve videu byli psi, mají nějakou roli ve hře?
V každém z měst New Yorku prý pobíhá až 300.000 volných psů, vyjímkou tedy nebude ani The Division. Psi jsme mohli vidět ve videu, kde smečka hledala jídlo u popelnic. Ovšem ty prý nebudou ve hře hrát žádnou významnou roli. Berte je tedy spíše jako doplněk. To samozřejmě může Ubisoft změnit a mohlo by dojít k napadení psů proti Vám.
Půjdou upravovat zbraně?
To samozřejmě půjde, bude to jedno z nejdůležitějších věcí ve hře, jsme v RPG světě. Upravit půjde velká škála věcí. Například přidání tlumiče, ten v této hře hodně pomáhá. K dispozici ale budou i další věci, jako více nábojů v zásobníku, laser, různé druhy zaměřovačů, granátů a prý toho bude spousty. Více informací prý již brzy.
Půjde upravovat i náš Drone?
Pokud nevíte co je drone - je to malé letadélko o 4. vrtulkách, vidět jste jej mohli na konci 7. minutového videa níže. Ten odhalí nepřátele, je velmi tichý a ne zrovna dost dobře viditelný. Ubisoft zatím nemá více jak jednu verzi tohoto přístroje, ale upravovat prý rozhodně půjde.
Bude druhá obrazovka fungovat stejně na mobilech a tabletech?
Ubisoft před několika dny vypustil nové video, kde ukazoval právě podporu druhé obrazovky. Rozdíl mezi tím, zda máte tablet nebo mobil prý nebude. Půjde především o to, jaké máte zařízení, ne operační systém. Rozdíl bude v maličkostech, slabší telefony a tablety nebudou mít například tak dobře vykreslené prostředí, to ovšem bude v rozdílech minimální.
#TheDivision vychází v konci roku 2014 pro PC, PS4 a XONE.
.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama