PREVIEW: Euro Truck Simulator 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka PREVIEW: Euro Truck Simulator 2

PREVIEW: Euro Truck Simulator 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 3. 2015 15:14

Euro Truck Simulator se blíží, vyjde za pár měsíců a my jsme pro Vás sepsali PREVIEW, který nám vlastně řekne vše o hře. Jaké značky budou mít náklaďáky, zda bude MP a další užitečné info.

Reklama
Euro Truck Simulator se blíží, vyjde za pár měsíců a my jsme pro Vás sepsali PREVIEW, který nám vlastně řekne vše o hře. Jaké značky budou mít náklaďáky, zda bude MP a další užitečné info.

Euro Truck Simulator se hraje takřka v každé zemi, ale málo kdo ví, že tento simulator vyvijí česká partička, která nemá zdaleka takovou společnost, možnosti a finance jako jiné zahraniční či podobné. I tak ale dokážou udělat parádní simulator, který se každým vydáním přibližuje realitě. Něco málo si řekneme i teď.
.
.
Jste milovník aut, kamionů a rádi hrajete simulatory? Tak je tato hra přímo pro Vás. Hru nám přináší česká společnost SCS Software, kteří mají né jedno skvělé vydání za sebou. 
Rozhodně je to pokračování prvního dílu. Na hře se pracuje více jak 2 roky, takže se prijeví rapidní změny ve fyzice, grafice a dalších věcech. Český výrobce řekl pro GamePage, že je to pro ně revoluční hra a chce se přidat k Áčkovým hrám, i když je to těžké, myslí, že na to mají.
SCS Software obsahuje jen maličký tým, který nepřetržitě pracuje na simulatoru. Hra bude vcelku obtížná. Takže si ji užijí lidé co doopravdy řídí kamion a jsou pro řízení těchto monster vycvičení. Ovšem bude zde i taková obtížnost, kterou by měli zvládnout i hráči kolem deseti let. 
ETS 2 rozhodně není závodní hra, při hraní pocítíte těžkos náklaďáku i těžkost řízení samo o sobě. Projedeme se hned v několika městech, které tvoří jeden svět. Jedná se o západní a střední evropu, přesné města zatím nejsou známa. Hra obsahuje i tři česká města, samozřemě zde bude i Praha, která bude dost detailně vymodelována. Je možné, že ještě něco přibyde, fanoušci z celého světa žádají aby právě jejich region byl zařazen do simulatoru. Vypadá to až na 60 měst. 
Co se týče značek kamionů, SCS Software již má domluvené některé známé značky jako je Scania a vypadá to, že minimálně další čtyři dostane. Rozhodně je lepší jezdit se značky, které známe a které jezdí kolem nás dnes a denně.
.

.

Co se týče možností světa. při průjezdu z města do města, vjezdy na most nebo dálnice budou zpoplatněny, takže bude nutné zastavit a spolehlivě zaplatit. Cestou Vás také budou moct přepadnout problémy v podobě opotřebovaného kola, to zatím není jisté. V možnostech bylo také píchnutí kola, i to je věc, která každého kamioňáka potkala a rozhodně to není dobrá situace na dálnici měnit kolo na takovém monstru.
Ani v tomto díle se nedočkáme multiplayeru, který fanoušci tak žádají. CEO společnosti jasně řekl, že pro tak obrovský svět se multiplayer zatím neplánuje i když by pro MP mohl být rozdělený na časti. Na hře se ale pracuje pár let a na další módy jako je MP zkrátka není čas. Než celý svět o několika městech projedeme, bude nám to trvat přes dvě hodiny našeho času. Samozřejmě pokud to nevezmete rovně přes rybníky a louky (hehe). 
Co se týče budoucnosti Euro Truck Simulatoru, tak SCS plánuje i další díly, ovšem nemusí to být pokračování, ale stále to bude spíše o simulatorech a kamionech, jsou v tom odborníci. Euro Truck Simulator 2 vyjde již 24.8. 2012 pro PC.
.

Zobrazit více novinek o   -  

Euro Truck Simulator 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama