PŘEHLED: Vše z konference X018
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka PŘEHLED: Vše z konference X018

PŘEHLED: Vše z konference X018

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 11. 2018 08:05

Včerejší pozdní večer patřil Microsoftu a jeho herní konferenci X018, která se ve 22:00 našeho času odehrávala v Mexiku. Pojďme si společně zrekapitulovat vše, co se odehrálo a na co můžeme těšit.

Reklama

V první řadě se podíváme na novinky ohledně her patřící pod Microsoft. Dočkali jsme se hned několika zajímavostí například o novém PvP režimu Sea of Thieves, novému DLC pro Forzu nebo updatu pro State of Decay 2. 

Forza Horizon 4

Fortune Island - DLC

Microsoft oznámil první expanzi pro arkádové závody Forza Horizon 4, v novém DLC, mimochodem největším které kdy Forza dostala, se podíváme na útesy ostrova Fortune. Těšit se můžeme na spousty nových aut značek Fordu jako Focus RSRX, Mustang Hoonicorn a další.. více v přiloženém videu. DLC vychází 13.12. 2018.

State of Decay 2

Update

Už 16.11. 2018 se můžeme těšit na právě připravovaný update, který přinese nové zbraně, mezi které patří například kuše (viz video). Navíc se Microsoft nezapoměl pochlubit 4 milióny aktivních hráčů, působivé číslo. 

Sea of Thieves

The Arena

Tvůrci připravují speciální multiplayerový mód, jde čistě o PvP v arénách, kde s dočkáme rychlých soubojů na blízko, studio slibuje zábavu a zajímavé odměny. The Arena vyjde v průběhu příštího roku, někteří se však mohou probojovat do testování. 

Crackdown 3

Gameplay

Dočkali jsme se také dalších záběrů z dlouho odkládané akce Crackdown 3, Microsoft ukázal několik debutových minut z multiplayeru. Každopádně se údajně chystá i New Providence mód, má jít o battle-royale režim ve zcela zničitelném prostředí. To ještě ale Microsoft neoznámil. Crackdown 3 vychází 15.2. 2019 na Windows 10 a XONE.

Battlefield V

Ukázka Xbox One X

Hráči s konzolí Xbox One X se mohou těšit na parádně vyladěný a připravený Battlefield V, který bude na této konzoli vypadat nejlépe (pokud nepočítáme PC). Podívejte na konzolovou ukázku. Nechybí 4K rozlišení a podpora HDR. Battlefield V vychází 20.11. 2018.

Microsoft nakupuje další studia

Obsidian a InXile

Před více než měsícem jsme Vás informovali o tom, že se Microsoft pokouší koupit další herní studia, konkrétně Obsidian Entertainment, a to se nyní potvrdilo, Obsidian a nově i inXile studia nyní patří pod křídla Microsoftu. Tvůrci úspěšných RPG se tak vrhnou na své hry pod novým majitelem. Microsoft Studios slibují tvůrcům otevřené možnosti a spousty financí na vývoj. 

Metro: Exodus

Spartan Edition

Nezapomělo se ani na očekávané Metro: Exodus od 4A Games, tentokrát jsme se nedočkali žádných zajimavostí nebo gameplaye ze hry. Microsoft představil speciální edici Spartan, která na velké fanoušky čeká za cenu 5.000 Kč (235$). Edice zahrnuje hru, postavičku hlavního hrdiny a další maličkosti. Na zbytek se podívejte ve videu. Metro: Exodus vychází 22.2. 2019.

Shadow of the Tomb Raider

The Forge - DLC 

Majitelé základní edice Shadow of the Tomb Raider se mohou těšit na nové DLC The Forge, konkrétně na hrobku plnou nástrah, tu můžeme projít v solu nebo s kamarádem v kooperaci. Vychází 13.11. 2018.

Fortnite

Klávesnice + myš

Už 14.11. 2018 si budou moct hráči s konzolí Xbox One připojit klávesnici a myš ke hraní Fortnite. Microsoft vydá speciální update, který to umožňuje. Nesmíme zapomenout, klávesnice a myš nemusí fungovat u každé hry, takovou možnost si nastavuje výrobce her. Mezi další podporované hry budou patřit například War Thunder, DAYZ, Warface, Warframe, Vigor nebo Strange Brigade. Seznam her se zajisté bude rozšiřovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama