Přehled: To nejlepší z XBOX Insider 5/2020
i Zdroj: Spite.cz
Scorn Novinka Přehled: To nejlepší z XBOX Insider 5/2020

Přehled: To nejlepší z XBOX Insider 5/2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 5. 2020 11:29

Pojďme si shrnout to nejlepší, co Microsoft v květnovém Xbox Insideru ukázal.

Reklama

Ve čtvrtek minulého týdne Microsoft odvysílal další díl pořadu XBOX Insider, kde se měly objevit gameplaye a trailery z her další generace. Očekávání byla velká, přeci jen vidět ne jen exkluzivní hry pro next-gen XBOX, to musí být velká paráda!

I přes fakt, že bylo na co koukat a mohli jsme vidět několik hodně parádních trailerů, byli hráči nespokojení, čekali více gameplay záběrů, na které se prakticky nedostalo. Času do vydání next-gen her je ale dostatek a na vše se dostane. 

Pojďme se společně podívat na to nejlepší, co květnový XBOX Insider ukázal, a hezky od toho úplně nejlepšího.

The Medium

Datum vydání

: TBA

Platformy : XBOX Series X / PC

The Medium připravuje studio Bloober Team, které má s hororovými hrami velké zkušenosti. V minulosti připravili hry jako například Blair Witch, Observer nebo Layers of Fear. V The Medium se chopíme složité role ženy, kterou doprovází špatné sny o mrtvém dítěti. Psychické problémy nás dovedou na místa, kam by se člověk normálně nikdy neodhodlal. Hra se inspiruje sérií Silent Hill a klidně by ji mohla i konkurovat. Níže už první trailer a pár gameplay záběrů.

Bright Memory Infinite

Datum vydání

: TBA

Platformy : XBOX / PC

O hodně zajímavé představení hry se postaralo studio FYQD. Novinky Bright Memory Infinite nabídne next-genovou FPS pecku, kde se ujmeme role válečníka. Chybět nebudou klasické meče, ale i moderní střelné zbraně. Hlavní protagonistka disponuje širokou škálou speciálních schopností. Na první gameplay ukázku se mrkněte níže, rozhodně stojí za to.

Scorn

Datum vydání

: 2020

Platformy : XBOX / PC

První zmíňka o hororu Scorn padla už v roce 2014, vidět jsme mohli také první, i když ne zrovna zajímavý trailer. Ten se nelíbil ani hráčům, kteří hru nepodpořili na KickStarteru a zdálo se, že vývoj Scorn končí. S velkým překvapením se však před pár dny objevil při XBOX Insider, kde jsme mohli vidět nový trailer, který už je o poznání mnohem propracovanější. 

Vampire: Bloodlines 2

Datum vydání

: 2020

Platformy : PC / PS4 / PS5 / XONE / XSX

Vampire: Bloodlines 2 si nemusíme nějak představovat. Po dlouhých letech byl v minulém roce oznámen druhý díl, který se každým novým trailerem zdá být mnohem lepší. Nový trailer je vtipný i akční. Hra vyjde na současné i  konzole další generace.

Second Extinction

Datum vydání

: 2020

Platformy : PC / XBOX

Second Extinction připravuje nové studio Systemic Reaction, které je součástí reorganizované grupy Avalanche Studios Group. Second Extinction je kooperační FPS akce pro tři hráče, kde se utkáme se zmutovanými dinosaury, chybět nebudou ulítávající části těl ani vylepšování zbraní či našich schopností. Níže zajímavý trailer.

Assassin's Creed Valhalla

Datum vydání

: 2020

Platformy : PC / PS4 / PS5 / XONE / XSX

Nový díl série Assassin's Creed nás vezme do severní anglie, kde se staneme obávaným vikingem. Ubisoft lákal na první gameplay záběry, vidět jsme je však mohli jen částečně v několika málo sekundách, což hráči kolikrát ani nepostřehli a dali to jasně Ubisoftu vědět. Níže první "gameplay trailer".

DiRT 5

Datum vydání

: Říjen 2020

Platformy : PC / PS4 / PS5 / XONE / XSX

Hurá, konečně se po letech dočkáme zase série Dirt z té arkádovější strany. DiRT 5 se zdá, inspirovalo u poslední Forza Horizon a je to dobře. První gameplay záběry hráče potěšily. Těšit se můžeme na více než 70 různých tratí, upravný režim kariery nebo split-screen pro až 4 hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama