Přehled: To nejlepší z Ubisoft Forward (9/20)
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka Přehled: To nejlepší z Ubisoft Forward (9/20)

Přehled: To nejlepší z Ubisoft Forward (9/20)

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 9. 2020 11:15

Druhá konference Ubisoft Forward je za námi. Jak dopadla? Lépe, než ta první. Podívejte na to nejlepší.

Reklama

Druhá konference Ubisoft Forward je za námi. Jak franouczský gigant tvrdil, dočkali jsme se několika překvapení. Kromě již předem potvrzeného remaku Prince of Persia se dostalo také na velmi zajímavý adrenalinový titul Riders Republic. Na ten se rozhodně níže podívejte.

Co nás trochu zklamalo, byla absence Far Cry 6 a Rainbow Six: Quarantine.

Prince of Persia: The Sands of Time

10.1. 2021 / PC, PS4, XONE

Nebylo, ač mělo to být velkým překvapením. Že se chystá oznámení remaku The Sands of Time se provalilo pár dnů před odhalením. Remake vyjde začátkem roku, níže první gameplay záběry.

Far Cry VR: Dive Into Insanity

TBA / VR herny

Pamatujete na článek, kde se hlavní záporák Vaas (herec Michael Mando) z Far Cry 3 nechal slyšet, že se brzy vrátí? Všichni si původně mysleli, zda-li se neobjeví ve Far Cry 6. Dnes už víme, že se Vaas vrátí do spin-offu Far Cry 3. Možnost zahrát si proti němu však budou mít pouze VR hráči ve speciálně vytvořených hernách. Hráčů může být až osm. Jak tohle všechno bude vypadat? Na to se podívejte níže.

Riders Republic

25.2. 2021 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X|S

Že Ubisoft chystá i další oznámení, o tom nikdo neměl jediné tušení. Po adrenalinové hře Steep, která nás před pár lety vzala do hor se tvůrci rozhodli posadit nás mimo snowboard a lyže také na kola a další. První gameplay trailer vypadá naprosto perfektně. Tady by hráči mohli zabít stovky hodin zábavy. Na video níže se rozhodně podívejte.

Immortals: Fenyx Rising

3.12. 2020 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X|S

Z původně oznámené RPG hry Gods & Monsters se vyklubalo Immortals Fenyx Rising. Hra se prakticky nezměnila, nicméně předvedla nový gameplay a potvrdila vydání včetně českých titulek. Hra od tvůrců Assassin's Creed Odyssey vyjde začátkem prosince.

Watch Dogs: Legion

29.10. 2020 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X|S

Na konferenci samozřejmě nesměl chybět třetí díl série Watch Dogs. Tentokrát však chyběl delší gameplay, nicméně dozvěděli jsme se, že v Legion bude i Aiden Pearce, kterého můžeme znát jako hlavního protagonistu z Watch Dogs 1.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama