Přehled: To nejlepší z The Game Awards 2020
i Zdroj: Spite.cz
Evil Dead: The Game Novinka Přehled: To nejlepší z The Game Awards 2020

Přehled: To nejlepší z The Game Awards 2020

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 12. 2020 15:09

Konec šíleného roku 2020 nabídl poslední velkou show The Game Awards. Podívejte na to nejlepší, co jsme zde mohli vidět.

Reklama

Poslední velká show letošního roku je definitivně za námi. The Game Awards se těší každoročně stále větší oblibě mezi hráči, ale také mezi sponzory a herními studii. Dokazují to čerstvě oznámené tituly a premierové gameplay záběry očekávaných her. Pojďme se společně podívat na to nejlepší, co jsme na TGA 2020 viděli.

Seznam her je seřazen podle našeho hodnocení od nejlepšího. 

  

Perfect Dark

The Initiative

/ TBA / XBOX Series X/S, PC

  

Pár dnů před zahájením se mluvilo o tom, že Microsoft se chce na TGA 2020 vytáhnout a chystá oznámit velkou hru. My v redakci jsem doufali a předpokládali v oznámení debutové hry talentovaného studia The Initiative, které má být tím nejlepším v XBOX Game Studios. Došlo na oznámení a oživení staré známé značky Perfect Dark. Poslední díl byl vydán v roce 2005. Bohužel zatím neznáme ani přibližný datum vydání, platformy jsou ale předem víceméně jisté.

Back 4 Blood

Turtle Rock Studios

/ 22.6. 2021 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X/S

Nejen hráče, ale i nás velmi mile překvapila zombie střílečka Back 4 Blood, kterou už nějakých pár let připravuje studio Turtle Rock, které v minulosti připravilo například úžasnou zombie akci Left 4 Dead. Jde prakticky o duchovního nástupce, který se po prvním gameplayi jeví velmi nadějně! Takhle jsme si možná představovali Left 4 Dead 3.

Crimson Desert

Pearl Abyss

/ 2021 / PC

Velkým překvapením bylo také Crimson Desert, které se původně při oznámení jevilo jako další MMORPG. Po The Game Awards 2020 však vyšlo najevo, že Crimson Desert je příběhová hra pro jednoho hráče s možností zapojení se do online světa. Jak přesně by to mělo fungovat není jasné. Nicméně první záběry ze hry vypadají velmi dobře, studio může na první pohled konkurovat velkým AAA hrám. Teď už si užijte gameplay.

Dragon Age

BioWare

/ TBA / TBA

Předem se vědělo, že se hráči mohou těšit na ukázku z nového Dragon Age. Bohužel jak jsme předem předpokládali, BioWare opět ukázalo jen kratší teaser trailer, ze kterého jsme toho příliš nevyčetli. Ukázka láká na tajemný příběh. BioWare neprozradilo ani přibližný datum vydání, ani platformy. Je ale více než jisté, že hra vyjde na PC a konzole PlayStation 5 a XBOX Series X/S.

REKLAMA

Koupit Koupit Koupit
Cyberpunk 2077 Call of Duty: Black Ops - Cold War Immortals: Fenyx Rising
PC / PS4 / XONE PS4 / PS5 / XONE / XBOX X|S PC / PS4 / PS5 / XONE / XBOX X|S

Mass Effect

BioWare

/ TBA / TBA

Stejně jako v případě Dragon Age, ani zde BioWare neukázalo nic víc, než pouhý teaser trailer. Ten toho moc neřekl a ani zde jsme se nedozvěděli nic o platformách a datu vydání.

Evil Dead

Saber Interctive

/ 2021 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X/S

Studio Saber se do vývoje pustilo na plné obrátky a oznámilo svoji další hru. Po World War Z se i tentokrát dočkáme kooperační střílečky, která nás pošle do obávaného lesa. Evil Dead reaguje na stejnojmenný komerčně úspěšný hororový film.

Evil West

Flying Wild Hog

/ 2021 / PC, PS4, PS5, XONE, XBOX Series X/S

Tvůrci akčních her Hard Reset a série Shadow Warrior připravují kromě třetího dílu SW také zbrusu novou značku Evil West. Ta může na první pohled vypadat jako kooperační, nicméně jde o sólo hru s možností hrát až ve dvou s kamarádem. Evil West nás pošle na tak trošku jiný Divoký západ. Ameriku se snaží ovládnout hnusná a brutální monstra. Naším úkolem bude už tradičně Ameriku zachránit.

Samotné The Game Awards ale není hlavně o oznámení nových her apod. Vyhlašují se zde především ocenění "Hry roku". To letos ovládlo skvělé The Last of Us 2 od PlayStation Studios. Jak dopadly hry ve všech kategoriích, na to se můžete podívat na oficiální stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama