PŘEHLED: To nejlepší z TGA 2017
i Zdroj: Spite.cz
Death Stranding Novinka PŘEHLED: To nejlepší z TGA 2017

PŘEHLED: To nejlepší z TGA 2017

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

9. 12. 2017 14:08

Pokud jste nesledovali přímý přenos ve 2:30 (což bych se nedivil), máme pro Vás souhrn toho nejlepšího, co se na The Game Awards 2017 událo. Trailery, data vydání a další.

Reklama

Oficiální vyhlášení cen her roku 2017 je definitivně za námi, teď se pojďme podívat na to nejlepší, co tahle událost nabídla. Popravdě, očekávání bylo veliké, nakonec však šlo o průměr, nic extra se vlastně neudálo.

Death Stranding

Datum vydání: TBA / PS4, PC?

Přesně dle očekávání se na The Game Awards 2017 podíval i Kojimo a Del Toro, kde se jejich Death Stranding ukázal hned v 7 minutovém cinematic traileru. 

World War Z

Datum vydání: 2018 / PC, PS4, XONE

Líbil se Vám survival film World War Z z roku 2013? Potom by vás mohla zaujmout i stejnojmenná hra, kterou na TGA 2017 oznámilo studio Sabre Interactive.

Fade to Silence

Datum vydání: 14.12. 2017 / PC

Málo survival her, si asi řeklo THQ Nordic, které na TGA 2017 oznámilo hru Fade to Silence. Ti slibují velký otevřený svět až 8km x 8km a fantasy obludy. Více v traileru.

Metro: Exodus

Datum vydání: Podzim 2018 / PC, PS4, XONE

Jedna z nejočekávanějších her The Game Awards 2017 se ukazuje v novém traileru! Navíc studia A4 Games prozradilo alespoň přibližný datum vydání. Více v pokračování.

A Way Out

Datum vydání: 23.3. 2018 / PC, PS4, XONE

Kooperace dvou vězňů z A Way Out od EA dostala nový trailer. Navíc konec videa pak prozrazuje datum vydání, čímž ukázalo, že spekulace ohledně odkladu nejsou pravdivé.

GTFO

Datum vydání: 2018 / PC, PS4, XONE

Jednou z mnoha premier na The Game Awards 2017 je akční střílečka GTFO od 10 Chambers Collective. Na první pohled jde o mix Left 4 Dead s Killing Floor. Více v článku.

In The Valley of the Gods

Datum vydání: 2019 / PC, PS4, XONE

Tvůrci ze studia Campo Santo právě oznámili další adventuru, která nás pro tentokrát vezme do Egypta v letech 1920. V článku přibližný datum vydání, obrázky a trailer.

Nový projekt FromSoftware studia:

Datum vydání: TBA / TBA

O pokračování Dark Souls prý nejde, na druhý díl exkluzivity Bloodborn je celkem brzy, co stojí za tajemným teaser trailerem? Pojďme si společně zaspekulovat.

Witchfire

Datum vydání: TBA / PC

Tvůrci adventury The Vanishing of Ethan Carter v současnosti pracují na další podobné hře, tentokrát se ale dočkáme i akce v podobě střelby a temného fantasy světa.

Beyond Good & Evil 2

Datum vydání: 2019 / PC, PS4, XONE

Přesně jak jsme čekali, na The Game Awards 2017 se objevilo i akční Beyond Good & Evil 2, bohužel jen v cinematic traileru, ale alespoň něco. Zdá se, že se máme na co těšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama