Přehled: To nejlepší z PS5: Future of Gaming
i Zdroj: Spite.cz
Forbidden West Novinka Přehled: To nejlepší z PS5: Future of Gaming

Přehled: To nejlepší z PS5: Future of Gaming

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 6. 2020 11:05

Přehled toho nejlepšího, co se na PS5: Future of Gaming událo.

Reklama

Včera ve 22:00 Sony odprezentovalo něco málo přes hodinový stream, ve kterém ukázalo očekávané již oznámené hry. Došlo však na několik velmi příjemných oznámení. Třeba nový Resident Evil, epický a rozhodně next-genový Ratchet & Clank nebo druhý díl skvělého Horizon.

Marvel's Spider-man: Miles Morales

Datum vydání

: TBA

Platformy : PlayStation 5

Tentokrát se neujmeme role slavného Petra Parkera, ale mladšího kolegy Milese Moralese, který se v komiksech od Marvelu poprvé objevil v roce 2011. Kolem nově oznámeného dílu však panují spekulace o tom, že by kromě na PlayStation 5, mohl vyjít ještě i na PlayStation 4. Grafika se nezdá být tak nabitá, navíc nikde se nezmiňuje, jako v jiných případech, že jde čistě a exkluzivně o PS5 titul. Na datum vydání čekáme.

Horizon: Forbidden West

Datum vydání

: TBA

Platformy : PlayStation 5

Dlouho se o druhém díle spekulovalo a dokonce se častěji mluvilo o tom, že Sony oznámí nový díl na této akci. Stalo se tak. Mladá lovkyně se brzy vrátí. Bohužel neznáme datum vydání, nicméně mohlo by jít o jeden z launch titulů pro PlayStation 5, vydání se tedy tipuje ještě na letošek.

Gran Turismo 7

Datum vydání

: TBA

Platformy : PlayStation 5

A dočkali se také fanoušci závodních simulátorů. PlayStation Studios oznámilo dlouho vyhlížené Gran Turismo 7. Co všechno nás čeká, to teprve vývojáři řeknou, nicméně těšit se máme na úžasnou audiovizuální stránku. I tato hra dostane podporu "3D zvuku". Prý se budeme cítit, jakobychom v autě na okruhu opravdu byli.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Datum vydání

: TBA

Platformy : PlayStation 5

Pokud bychom si měli představit next-genový díl Ratchet & Clank, tak bychom si ho představili přesně takhle. Novinka Rift Apart vypadá sakra dobře a my se ji už teď nemůžeme dočkat. Vyjde exkluzivně na PlayStation 5.

Resident Evil: Village

Datum vydání

: 2021

Platformy : PC / XBOX / PlayStation 5

Insideři pár dnů před oznámením hry lákali na event PS5: Future of Gaming, kde se osmí díl měl objevit. Přesně tak se stalo a po prvním traileru se jasně potvrdily i nedavné spekulace o tom, že další díl série bude tak trochu jiný. Nám se moc líbí a díky fotorealistické grafice vypadá naprosto fantasticky. Podívejte na trailer. Vychází příští rok.

GhostWire: Tokyo

Datum vydání

: 2021

Platformy : PC / PlayStation 5 / XBOX Series X

Po dlouhém roce jsme mohli vidět první záběry ze hry. Musíme ale bohužel říct, že jsme čekali trochu víc, první trailer z minulého roku nás naprosto dostal. To už se ale nedá říct o nových záběrech níže. Mrkněte na to. GhostWire: Tokyo vyjde jako první na PlayStation 5, později se dostane i na další platformy. Hádáme, že půjde klasicky o půl roku.

HITMAN 3

Datum vydání

: TBA

Platformy : PC / PS4 / PS5 / XONE / XBOX SERIES X

A nakonec se dostalo i na plešatého agenta 47. Ten ukončí svoji trilogii posledním dílem. IO Interactive se pak pravděpodovně vrhnou na jiné hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama