Přehled: To nejlepší z konference Ubisoft Forward
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka Přehled: To nejlepší z konference Ubisoft Forward

Přehled: To nejlepší z konference Ubisoft Forward

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

13. 7. 2020 15:56

Včerejší konference ničím nenadchla. Šlo asi o nejnudnější od Ubisoftu vůbec.

Reklama

Včerejší konference nezklamala, ale rozhodně nenadchla. To, co hráči chtějí vidět se zde neobjevilo, namysli máme oznámení nového Splinter Cellu nebo Prince of Persia. Potěšilo snad jen oznámení Far Cry 6, které jsme však díky oficiálním teaserům čekali. Pojďme se společně podívat na to nejlepší z celé konference.

Assassin's Creed Valhalla

17.11. 2020 / PC PS4 XONE

První na seznamu, musí být samozřejmě nejpopulárnější série Ubisoftu, Assassin's Creed. Tentokrát s poditulem Valhalla. Ubisoft ukázal několik minut nových záběrů a oznámil datum vydání. Později se dostane také na next-gen konzole PS5 a XBOX SX.

Far Cry 6

18.2. 2021 / PC PS4 XONE PS5 XBOX SX

Oznámení dalšího dílu Far Cry jsme všichni čekali. Ubisoft teasoval Far Cry 6 už pár dnů před konferencí Forward. Tvůrci hry toho moc neprozradili, k dispozici byl navíc pouze cinematic trailer bez jakéhokoliv gameplay záběru. Nicméně dočkali jsme se data vydání, hra dorazí v průběhu února 2021 bez českých titulek.

Hyper Space

2020 / PC PS4 XONE PS5 XBOX SX

Zdá se, že Ubisoft nové battle-royalové hře věří a chce ji propagovat za všech okolností. Konference Forward, kde hráči čekali všemožné k tomu byla jako dělaná. PC hráči se nyní mohou zapojit do veřejně betaverze na UPLAY.

Watch Dogs: Legion

19.10. 2020 / PC PS4 XONE PS5 XBOX SX

Na takové konferenci samozřejmě nechybělo Watch Dogs s podtitulem Legion. Ten nás vezme do brzké budoucnosti, konkrétně do Londýna, který provozuje hlídací společnost Albion. Tu se pokusíme zničit, to však nebude jednoduché, Albion využívá nejnovějších technologií včetně bojových dronů apod. Watch Dogs Legion vyjde letos v říjnu bez české lokalizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama