Přehled: To nejlepší z GDC 2019
i Zdroj: Spite.cz
DOOM Eternal Novinka Přehled: To nejlepší z GDC 2019

Přehled: To nejlepší z GDC 2019

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 3. 2019 11:34

Game Developer Conference 2019 (GDC) je definitivně u konce. Pojďme se společně podívat co přinesla a jak ji hodnotíme? Šlo o jednu z nejzajímavějších GDC konferencí vůbec.

Reklama

Letošní GDC 2019 toho přinesla dost. Pojďme se však podívat na to nejlepší, co jsme mohli vidět.

Google Stadia

Datum spuštění: Konec roku 2019

Stadia je stream-cloudová služba od společnosti Google, k čemu přesně slouží? Díky Stadia a měsíčnímu předplatné (prozatím cenu neznáme) si budou moct hráči i se starou PC sestavou či notebookem zahrát nejnovější herní pecky. Co k tomu bude potřeba? Pouze aktualizovaný Google Chrome, který dokáže Vámi vybranou hru spustit do 5 sekund. Zajímavé, že? Uvidíme, kolik nakonec bude stát měsíční paushal. Odhaduje se 500Kč/měsíc. Níže se můžete podívat, jak například běží nový DOOM Eternal ve Stadia při 60FPS/4K.

  

Detroit, Beyond a Heavy Rain vyjdou na PC

Datum vydání: "Již brzy"

Hodně překvapivého oznámení jsme se dočkali od studia Quantic Dream. To ještě nedavno oznámilo, že již nechce pracovat pouze na exkluzivních hrách pro jednu platformu, ale pro všechny. Že by se další hry objevily na PC, o tom nebyl pochyb, že ale oznámí pecky jako Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls a Heavy Rain na PC? Skvělá zpráva. Všechny hry vyjdou už brzy, přesný datum neznáme, co ale známe, jsou HW požadavky, které budou vyšší, než jsme u dnešních her zvyklí. Všechny tři hry je mají stejné, podívat se můžete zde.

  

Oznámena akční FPS hra '83

Datum vydání: TBA

Tvůrci akčních her jako Rising Storm na GDC oznámili svůj další titul s názvem '83. Asi Vás napadne, že se podíváme do roku 1983, na první informace a pořádný gameplay si však musíme ještě počkat. Níže oznamovací trailer.

  

System Shock 3

Datum vydání: TBA

Na GDC se vypravilo také studio OtherSide, které ukázalo hned 20 minut gameplay záběrů z hororu System Shock, který se vrací po téměř 20 letech. Než se na gameplay podíváte - tvůrci upozporňují, že jde o rozpracovanou verzi, kde chybí spousty efektů, zbraně a nepřátelé. 

  

I.G.I. - Origins

Datum vydání: 2021

Je dobře, že se pomalu vracejí staré značky, podobně jako System Shock vyjde po více než 20 letech, I.G.I. naposledy vyšlo přes přibližně 16 lety. O novém díle toho bohužel moc nevíme, každopádně se snad brzy dozvíme. Ani samotný oznamovací trailer toho moc neřekne.

  

Vampire: Bloodlines 2

Datum vydání: Březen 2020

Vydavatelské studio Paradox oznámilo dlouho očekávané pokračování Vampire s podtitulem 2020. Na první informace a gameplay záběry si ještě počkáme, níže fantastický oznamovací trailer.

  

Unreal Engine 4.23

Epic Games si na GDC přivezlo ukázku nové verze oblíbeného Unreal Engine, který dnes používá každá třetí hra. Nová verze 4.23 umí lepšía větší destrukci prostředí než kdykoliv dříve. Na Frostbite pořád ještě nemá, každopádně, vypadá velmi realně, podívejte se sami na ukázku, speiálně vytvořenou pro představení UE 4.23.

   

The Cycle

Datum vydání: "Již brzy"

The Cycle od tvůrců Spec Ops: The Line nám bylo oznámeno už před několika měsíci. The Cycle nás pošle do multiplayerového světa, kde bude nutné sesbírat co nejvíce vzácných materiálů, ty půjdou sehnat několik způsoby téměř všude. Ty pak prodáváte v obchodě, hráč s největším výdělkem vyhrává, jedna hra = 20 minut. Níže nové záběry. Vychází exkluzivně na Epic Store.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama