Přehled: To nejlepší z Gamescom 2019
i Zdroj: Spite.cz
Dying Light 2 Novinka Přehled: To nejlepší z Gamescom 2019

Přehled: To nejlepší z Gamescom 2019

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2019 23:28

Festival Gamescom 2019 definitivně skončil. A i letos jsme mohli vidět spousty zajímavých her ať už oznámení, představení či jen očekávaných gameplay záběrů. To nejlepší z veletrhu ve článku.

Reklama

Neměli jste čas sledovat Gamescom? Nevadí, připravili jsme pro Vás souhrn toho nejlepšího a nejočekávanějšího, co se v Kolíně nad Rýnem událo. 

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED / 16.4. 2020

Cyberpunk 2077 byl jednoznačně jednou z nejočekávanějších her festivalu. Co je škoda, nedočkali jsme se gameplay záběrů, tvůrci si však připravili alespoň trailer, který byl jak jinak než - fantastický.

Marvel's Avengers

Crystal Dynamics / 15.5. 2020

Dlouho oznámené Marvel's Avengers se konečně, po několika letech poprvé ukázalo veřejnosti. Square Enix ukázalo necelou půl hodinu gameplay záběrů. Názory hráčů se však hodně rozdělují, jak se líbí Vám?

Disintegration

V1 Interactive / 2020

Disintegration se postaralo o jedno z největších překvapení. O hře víme už nějakou dobu, až na Gamescomu jsme však mohli vidět první záběry. Předčilo naše očekávání. 

Death Stranding

Kojima Production / 8.11. 2019

O tejmném thrilleru Death Stranding toho víme už dost, velkou záhadnou je však stále odpověď, zda-li se hry dočkají i PC hráči. Hra se netváří jako exkluzivní PS4 titul, přesto jej Sony PlayStation na Gamescomu označil jako exkluzivní. To je teď vedlejší, užijte si nové gameplay záběry.

Dying Light 2

Techland / 2020

Parkourová zombie akce Dying Light se předvedla po více než roce. A rozhodně ve velkém stylu. Svět vypadá nádherně. Podívejte na skoro půl hodinové demo.

Planet Zoo

Frontier / 5.11. 2019

Studio Frontier, které se dlouhodobě zabívá strategickými hrami ukázalo další záběry ze zatím velmi dobře vypadající budovatelské hry Planet Zoo. Podívejte na ty možnosti, grafickou stránku a další. Nás mimochodem hodně překvapila fyzika ve hře - vody, animace atd.

DOOM Eternal

Bethesda / 22.11. 2019

Chybět samozřejmě nemůže ani očekávaný DOOM Eternal od id Soft. Dočkali jsme se však pouze trailer při vystoupení Googlu, který prezentoval svoji cloud-streamovací službu Stadia.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama