PŘEHLED: To nejlepší z Gamescom 2017
i Zdroj: Spite.cz
Biomutant Novinka PŘEHLED: To nejlepší z Gamescom 2017

PŘEHLED: To nejlepší z Gamescom 2017

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 8. 2017 00:05

etošní Gamescom 2017 byl velký, byl možná největší ze všech, zaměstnanci potvrdili, že šlo o Gamescom s nejvyšší návštěvností vůbec. Horší už to ale bylo s hrami, které jednotlivé společnosti ukázaly, nedočkali jsme se ničeho moc velkého, vše při starém. I když pár oznámení přeci jen bylo.

Reklama
Letošní Gamescom 2017 byl velký, byl možná největší ze všech, zaměstnanci potvrdili, že šlo o Gamescom s nejvyšší návštěvností vůbec. Horší už to ale bylo s hrami, které jednotlivé společnosti ukázaly, nedočkali jsme se ničeho moc velkého, vše při starém. I když pár oznámení přeci jen bylo.

Popravdě, čekali jsme tak trochu něco víc, rozhodně nás zajímaly nové gameplay záběry z #Anthem, #The Way Out nebo třeba #Metro: Exodus, a? Nedočkali, ani o jedné z těchto her nepadla ani zmíňka, což nás opravdu zklamalo. Vlastně jsme mysleli, že se dostane alespoň na #Spider-mana od Sony nebo #Hunt: Showdown od Cryteku, ale ani tyto hry zde prostě nebyly.

Spokojit jsme se museli stím, sčím se na 100% počítalo, Ubisoft ukázal skvěle vypadajícího #Assassin's Creed: Origins, EA se pochlubilo novými záběry z #NFS: Payback nebo #SW: Battlefront 2

Assassin's Creed: Origins

27.10. 2017 - PC/PS4/XONE

 
Xbox One X ukázal hned několik trailerů z přicházejících her na tuto konzoli. Jedním z nich byl cinematic trailer na očekávaný Assassin's Creed: Origins, který snad nemá jedinou chybu. Ubisoftu se opět povedl na jedničku. Podívejte na více než 3 minutový trailer.
  

Jurassic World Evolution

Léto 2018 - PC/PS4/XONE

 
Tvůrci několika stavitelských strategií jako třeba Rollercoaster Tycoon 3, Elite Dangerous, Planet Coaster nebo Zoo Tycoon právě ve spolupráci s Microsoftem oznámili další podobnou hru, Jurassic World Evolution, jak Vás asi správně napadá, v rukou budeme mít svůj vlastní Jurský park.
  

Final Fantasy: XV

Začátek 2018 - PC

Přesně jak už se nějakou dobu předpokládalo, tak se stalo. Square Enix na Gamescomu 2017 oznámilo PC verzi úspěšného Final Fantasy XV. Jak už bývá zvykem, půjde o definitivní edici, která zahrnuje všechny DLC balíčky, které vyšly, 4K textury a spousty dalšího, co konzole nemají.

  

BioMutant

Konec 2018 - PC/PS4/XONE

Rozruh kolem této hry byl už včera, kdy omylem někdo zveřejnil reklamu dříve, než samotné THQ Nordic hru oznámilo. O hře jsme už tedy věděli pár detailů, dnes tu však máme navíc třeba filmeček, který přiblíží tak trochu, co nás ve hře čeká. A známe i přibližný datum vydání.

  

Far Cry 5

27.2. 2017 - PC/PS4/XONE

O parádních 8 minut gameplay záběrů z Far Cry 5 se postaral Ubisoft zatím co se právě všichni soustředí na online přenos Electronic Arts. V necleých devíti minutách uvídte opět téměř všechno, od létání letadlem po souboje či komunikaci mezi hlavní postavou a psím kamarádem.

  

Age of Empires 4

2018 - PC

Když už to vypadalo, že Microsoft víc neukáže, objevilo se milé překvapení. Na úplném konci vystoupení Gamescomu 2017 totiž oznámili pokračování zaběhlé série Age of Empires a remaster prvního dílu z roku 1997. Obě hry dostaly svoje trailery a remaster i datum vydání. 

  

Anno 1800

Konec 2018 - PC

A přeci jen jsme se něčeho nového od Ubisoftu dočkali, podobně jako na E3 2017, tak nyní oznámili novou hru. Tentokrát se dostalo na dlouhou sérii Anno s podtitulem 1800, který zároveň značí je dobu, ve které se objevíme. V článku základní informace, trailer a datum vydání.

  

A pokud se chcete podívat na všechno, co Gamescom 2017 nabídl, zajděte do naší speciálně vytvořené sekce, kde je prakticky vše.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama