Přehled: To nejlepší z E3 2017
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Přehled: To nejlepší z E3 2017

Přehled: To nejlepší z E3 2017

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

25. 6. 2017 20:28

Minulý týden jsme se společně podívali na přehled oznámených her během E3 2017. V dnešním speciálu se mrkneme rozsáhle na to nejlepší, co letošní é trojka nabídla. A že toho není málo. Mile nás překvapilo například Far Cry 5, Hunt: Showdown, Spider-man nebo Anthem.

Reklama
Minulý týden jsme se společně podívali na přehled oznámených her během E3 2017. V dnešním speciálu se mrkneme rozsáhle na to nejlepší, co letošní é trojka nabídla. A že toho není málo. Mile nás překvapilo například Far Cry 5, Hunt: Showdown, Spider-man nebo Anthem.

E3 2017 je bohužel definitivně za námi. Teď zase rok čekat. A tak nám nezbývá nic lepšího, než se porozhlédnout zpět, v tomto speciálním článku si připomeneme to nejlepší, co se na E3 objevilo, a to i na hry, které již jsou nějakou dobu oznámené.

Anthem

2018 - PC/PS4/XONE

 
Vědělo se, že tvůrci původního Mass Effectu pracují na něčem novém, EA i BioWare o tom často psali, trošku jsme čekali Dragon Age, přišel však Anthem, který všem včetně nás vytřel zrak. Ten překrásný svět jak z Avatara, do toho zajímavé sci-fi prvky nebo "exoskeleton" jak z Iron mana. Na tuhle parádu se už podívejte sami.
  

Need for Speed: Payback

10.11. 2017 - PC/PS4/XONE

Jedním slovem, wow, tyhle gameplay záběry EA vyšperkovalo do detailu a proti těmto in-game záběrům nemáme snad jedinou vítku. Jasně, jde opět o arkádové závody, které občas člověka donutí chytnout se za hlavu, ale je to Need for Speed a zpomalené chvilky, které uvidíte, Vás dostanou.

  

A Way Out Začátek 2018 - PC/PS4/XONE

Na tohle čekáme dlouho. Už před dlouhými třemi lety EA ukázalo tajemný teaser trailer tohoto studia, bohužel, tímto skončilo. Skoro jsme už nedoufali. Každopádně, ten pravý čas přišel a EA oznámilo A Way Out, akční hru od tvůrců Brothers in Arms. Více i hře v samostatném 

článku

.

  

Star Wars: Battlefront 2

17.11. 2017 - PC/PS4/XONE

EA právě zveřejnilo jeden z nejlepších gameplay trailerů, které kdy v historii udělalo. Tomuhle se říká nabušený trailer, kterému nechybí absolutně nic. První díl zdaleka tak dobře nevypadal. EA také potvrdilo spekulace, které hovořily o DLC zdarma, bude to tak. Všichni všechno free.

   

Konzole: Xbox One X

Listopad - PC/PS4/XONE

Microsoft na své press konferenci E3 2017 představil ji oznámenou konzoli Project Scorpio, které dal nakonec jméno Xbox One X. Nejde tak čistě o další generaci, ale pouze o prémiovou konzoli, která zkrátká dá 4K a dostane výkon, jaká žádná jiná, třeba 12 GB RAM.

  

Metro: Exodus 2018 - PC/PS4/XONE

Asi největší překvapení E3 2017. Při zahájení Microsoft konference jsme mohli vidět představení konzole Xbox One X, na tom by nebylo nic divného, kdyby první demostrovanou hrou nebylo právě nové Metro od původních tvůrců z A4 Games. Známe pár detailů a máme parádní trailer, dle slov vývojářů jde o in-game záběry. Podívejte se a kochejte se.

  

Wolfenstein 2: The New Colossus 27.10. 2017 - PC/PS4/XONE

Popravdě, mluvilo se o New Colossus už před rokem, kdy se objevil vůbec první náznak toho, co Bethesda plánuje. A přesně jak se očekávalo, tak se stalo. Nový Wolf přichází do Ameriky, kde bude likvidovat za pomocí svého obleku a bohatým arsenalem zbraní nacisty.

  

Life is Strange: Before the Storm

31.8. 2017 - PC/PS4/XONE

Oblíbená adventura Life is Strange opravdu dostane pokračování, teď už to je oficiálně. Square Enix jako vydavatel hru představil na E3 a vlastně potvrdil spekulace, o kterých jsme nedavno psali. Celkem vyjdou tři epizody, z toho první už letos v Srpnu. Trailer a info v článku.

  

Forza: Motorsport 7 3.10. 2017 - PC/XONE

Jeden z největších klenotů Microsoftu, série Forza dostala pokračování s dílem Motorsport 7, která nabídne nejvíce realistické prostředí, jaké kdy série měla. Závody poběží ve 4K při 60FPS a to i na konzoli Xbox One X. V článku trailer, gameplay záběry a datum vydání.

   

Playerunknown's Battlegrounds

2018 - PC/XONE

Playerunknown's Battlegrounds se na E3 2017 hodně předvedl! Ukázal, co nás čeká do budoucna a vše vypadá naprosto fantasticky. Zatím co současná beta toho moc nenabízí, tohle se zaručeně musí líbit každému, kdo tuhle právě oblíbenou akční hru hraje.

  

Skulls & Bones Konec 2018 - PC/PS4/XONE

Pamatujete na ty parádní souboje na lodích, které jsme prováděli v Assassin's Creed: Black Flag? Tak právě něco podobného Ubisoft nabízí. Hra Skull and Bones nás vyšle na mořské dobrodružství jak singleplayeru, tak PVP multiplayeru. 

  

Far Cry 5

28.2. 2018

Na tohle jsme byli hodně zvědaví, poslední díly Far Cry šly mírně směrem dolů a hráči jim věnovali stále méně času. Jak si Ubisoft chce napravit svou reputaci? Zdá se, že o to stojí a hodně. Pět minut ze hry ukazuje prakticky všechno, na co by jste se zeptali. Podívejte se sami.

   

Beyond Good & Evil 2

TBA - PC/PS4/XONE

Trošku nečekaně se po ukončení konference E3 2017 objevily gameplay záběry z vývojářského dema. Demo nám ukázalo obrovský svět a nádherný svět, ve kterém můžeme cestovat kam se nám jen zachce. Vše okomentoval desginér Michel Ancel. Více v článku.

  

Assassin's Creed: Origins 27.10. 2017 - PC/PS4/XONE

Asasíni se vrací. Ubisoft nás pošle na samotný začátek celé éry, kde brartstvo terpve začne. Vše se odehraje v Egyptě. Oznamovací trailer byl neskutečný, to už se ale nedalo říct o gameplay záběrech, každopádně berte v potaz, že jde o alpha záběry.

   

Starlink: Battle for Atlas

2018 - PS4/XONE/SWITCH

Ubisoft představil svou další zcela novou IP, dobrodružnou hru Starlink: Battle for Atlas, která připomíná No Man's Sky. Jde o menší hru pro konzole Switch, PS4 a XONE, PC verze se s překvapením všech neplánuje. Hra nabídne velký otevřený svět, kde najdeme až 7 planet, na které můžeme cestovat kdy jen budeme chtít. každá má svůj vlastně "svět", svoji zvěř, ekosystém a další. 

  

Spider-man

2018 - PS4

Popravdě se přiznám, že by mě ani ve snu nenapadlo, že se dočkáme takhle brzy, takhle promakané hry, která se podívá na konzoli. Spider-man je zatím bez jediní chybičky, ale to už dokázal před rokem, kdy jej Sony oznámilo právě na E3. Podívejte na tyhle epické záběry.

   

Call of Duty: WW II

3.11. 2017 - PC/PS4/XONE

Při konferenci Sony nechybělo ani očekávané Call of Duty, které se má vrátit ke kořenům, tedy do druhé světové války. Tvůrci ze Sledgehammer studia ukázali gameplay trailer, jak si debutové záběry vedly? Na to se už podívejte sami. Tvůrci ještě potvrdili finální datum vydání.

   

Days Gone

2018 - PS4

Ještě před Spider-manem, který nadchnul snad každého hráče, se objevila také zombie apokalypsa Days Gone. Tak za celý rok neprozradila ani střípek informace a tak musíme hltat čistě jen konferenci Sony. Days Gone se opět předvedlo ve velkém stylu a dobrou zprávou je, že vyjde už letos.

   

God of War

2018 - PS4

Sony má v rukávu sakra dobrý tituly, po skvělém Spider-manovi nebo zombie survivalu Days Gone nezklamalo asi nejočekávanější God of War 4, které přináší pět minut zcela nových a doposud neviděných záběrů. Tady můžeme majitelům PS4 konzole jen tiše závidět.

  

Destiny 2

6.9. 2017 - PS4/XONE (PC 26.10. 2017)

Activision neukázal pouze Call of Duty, ale také Destiny 2, které konečně dorazí také na PC, které sice bylo odloženo, my však po konferenci Sony známe datum vydání jak konzol, tak PC. Obě verze vyjdou kousek po sobě. V článku už příběhový trailer a informace o beta verzi.

   

Hunt: Showdown

2018 - PC

Crytek si představení své nejnovější hry Hunt: Showdown připravil až na úplně poslední den E3 2017. Zatím co jsme včera mohli vidět pár screenshotů a první informace o hře, dnes tu máme rovnou celé vývojářské demo, v článku už 10 mminut z pre-alpha verze. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama