PŘEHLED: To nejlepší z BlizzCon 2018
i Zdroj: Spite.cz
Diablo: Immortal Novinka PŘEHLED: To nejlepší z BlizzCon 2018

PŘEHLED: To nejlepší z BlizzCon 2018

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 11. 2018 00:01

Dlouho očekávaný BlizzCon 2018 je definitivně za námi. Pojďme se podívat na to nejhlavnější, co Blizzard předvedl, co oznámil, co znás zklamalo a potěšilo. Největší rozruch přineslo oznámení Diabla.

Reklama

Letos se na BlizzCon čekalo jak na smilování, když Blizzard slíbil, že oznámí "něco" ohledně připravovaného Diabla, všichni samozřejmě čekali oznámení čtvrtého dílu, když se tyto hráčské spekulace dostaly až k samotnému Blizzardu, přišlo varování " Na BlizzConu se nemusí objevit to, na co nejvíce čekáte." A bylo jasno, čtyřka jen tak asi nebude. Místo toho přišlo oznámení Diablo: Immortal připravované na mobilní zařízení s Android a iOS.

Dočkali jsme se ale i oznámení remasteru Warcraft 3 a dalších novinek, mrkněte na přehled níže.

Destiny 2

Akce: 3.11. - 18.11. 2018

Jedna opravdu Waaau akce, Blizzard rozdává všem hráčům zdarma Destiny 2 z minulého roku. Jde o jednu z nejlepších her za poslední roky. Stačí zajít do klientu Battle.net, kde si vyzvedete dárek "gift", kliknete na "CLAIM" a hru již máte v knihovně, pokud si ji stihnete vyzvednout do 18.11. 2018, zůstane Vám už napořád.

Warcraft 3 - Remaster

Datum vydání: 2019

Asi největším překvapením a milou zprávou bylo oznámení a návrat legendy, Blizzard připravuje remaster Warcraft 3, vyjde v roce 2019 na PC a Mac, bohužel pravděpodobně bez oblíbeného českého dabingu. HD verze nabídne 4K rozlišení a vylepšené animace.

Diablo: Immortal

Datum vydání: TBA

Asi nejvíce kontroverzní oznámení/zpráva. Blizzard místo očekávaného Diabla 4 připravuje mobilní hříčku s podtitulem Immortal, vyjde pro systémy s Android a iOS pravděpodobně začátkem příštího roku, přesný datum neprozradili, každopádně se už dnes mohou Android hráči před-registrovat do BETA verze. Těšit se můžeme už na známé postavy barbar, assassin, necromancer, monk, wizard a crusader, nové dungeony a další.

Hearthstone

Datum vydání: 4.12. 2018

Novinek se dočkají i kartičky Heartstone, konkrétně už začátkem prosince dostaneme novou expanzi Rastakhan's Rumble zaměřenou na trolly. Do hry se dostane dalších 135 nových karet. Expanze bude zdarma.

Overwatch

Datum vydání: Již brzy..

Blizzard nezapoměl ani na arénovku Overwatch, hra už brzy dostane novou, již 29. herní postavu. Jmenuje se Ashe a ... podívat se na ni můžete níže.

World of Warcraft: Classic

Datum vydání: Léto 2019

Blizzard už nějakou dobu připravuje Classic verzi World of Warcaft, že nevíte o co jde? Už v roce 2017 jsme vás o této "novince" informovali. Hráči, kteří s WoW začali už v roce 2004 si začátky hry pochvalovali, jenže další updaty hru pomalu měnily a to už většině hráčů nelíbilo, a právě classic verze nabídne přesně ten začátek, který jsme milovali. Blizzard právě oznámil, že Classic dorazí v létě 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama