Přehled: To nejlepší z BlizzConline 2021
i Zdroj: Spite.cz
Diablo 4 Novinka Přehled: To nejlepší z BlizzConline 2021

Přehled: To nejlepší z BlizzConline 2021

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 2. 2021 18:15

Pojďme si společně zrekapitulovat včerejší BlizzConline 2021. Tím nejzajímavějším bylo asi oznámení Diablo 2 Resurrected.

Reklama

Diablo II Resurrected

2021

  •  PC / PS5 / XBOX X/S / Switch

Tím nejzajímavějším bylo pravděpodobně oznámení Diablo 2 Resurrected, které potvrdilo spekulace posledních měsíců. Blizzard skutečně připravuje vylepšené původní Diablo 2 z roku 2000. Legenda se vrací jako remake, který připravuje studio Vicarious Vision ( tvůrci skvělých remaků Tony Hawk 1+2 ). Hráči se mohou těšit na lepší audiovizuál, moderní grafický kabátek a rozlišení 4K. Zaregistrovat se můžete také do alphaverze. Datum vydání by měl proběhnout ještě letos.

Diablo 4

2022 / 2023

  •  PC / PS4 / XONE

Chybět nesmělo očekávané RPG Diablo 4. Blizzard toho sice příliš neukázal, nicméně alespoň představil třídu Rogue. Níže už se mrkněte na cinematic trailer a několik záběrů ze hry.

Overwatch 2

2022

/ 2023   •  PC / PS4 / XONE / SWITCH

Chystaná arénovka Overwatch 2 je stále daleko a Blizzard o ni přilíš nemluví, na Blizzconu jsme ale přeci jen něco málo viděli. Tvůrci ukázali pár záběrů v deníčku Behind the Scenes.

World of Warcraft: Burning Crusade Classic

TBA

  •  PC

Blizzard oznámil první DLC Burning Crusade pro svůj nedavno vydaný Classic. Datum vydání ale neznáme. Hráči Classicu se tak mohou těšit na další expení do levelu 70.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama