Přehled: To nejdůležitější z Xbox 20th Anniversary
i Zdroj: Spite.cz
Skate Novinka Přehled: To nejdůležitější z Xbox 20th Anniversary

Přehled: To nejdůležitější z Xbox 20th Anniversary

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

16. 11. 2021 07:54

Microsoft před pár hodinami oslavil 20 let konzole Xbox. V článku přehled toho nejlepšího. Seriál Halo, F2P multiplayer Halo a další..

Reklama

Microsoft před několika hodinami oslavil již 20. výročí konzole Xbox. V hlavní roli celého streamu figurovala především série Halo, kromě právě vydaného free-to-play multiplayeru se dočkáme i hraného seriálu. Pojďme ale hezky popořadě.

Halo Infinite Multiplayer

PC, Xone, Xbox Series X/S

Tou asi největší událostí bylo dle předpokladů vydání multiplayerové betaverze Halo Infinite, již nyní ji můžeme stahovat jak na PC ( Steam ), tak konzolích Xbox One a Xbox Series X/S. 8.12. 2021 proběhne přechod do plné verze, i ta bude zdarma. Co se týče kampaně pro jednoho hráče, je k dispozici za plnou cenu 60$.

Seriál Halo

Datum vydání 2022

Microsoft behěm oslav ukázal vůbec první teaser trailer televizního seriálu Halo. Ten se odvysílá exkluzivně na Paramount+ už v roce 2022. Podrobnosti o seriálu si ale prozatím nechavají pro sebe.

Zpětná kompatibilita desítek her

Microsoft oznámil, že dalších minimálně 70 her přidal do programu zpětné kompatibility. Co to znamená? Seznam titulů, který vyšel ještě na původní Xbox a Xbox 360 je nyní možné hrát na Xbox One a Xbox Series X/S. Mezi nejzajímavější tituly patří FEAR, Skate 2, Max Payne, Dead or Alive Ultimate , Star Wars: Jedi Knight II , Star Wars: Starfighter a Otogi. Hráči se u některých her mohou těšit na FPS Boost či vyšší rozlišení.

Níže záznam celé akce

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama