Představeno necenzurované Agony
i Zdroj: Spite.cz
Agony Novinka Představeno necenzurované Agony

Představeno necenzurované Agony

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 10. 2018 11:25

Původní hororovka Agony studia Madmind neoslnila a pořádně hráče zklamala. Tvůrci špatné recenze odůvodnili tak, že nízké známky jsou kvůli tomu, že museli vystřihat brutální scény. Ty teď přijdou ...

Reklama

O pekelné hororovce #Agony jsme Vám toho napsali už dost, šlo o celkem očekávaný první titul studia Madmind, složený z ex-vývojářů The Division nebo The Witcher 3. Hra však zklamala na celé čáře, ve světě si odnesla pravděpodobně nejhorší hodnocení letošního roku a to 4.5 / 10. Tvůrci si postěžovali, že ze hry museli odstranit spousty brutálního obsahu a právě to zapříčinilo nízké známky. 

Madmind to nyní zkusí znovu a to s necenzurovanou verzí, která se již objevila na Steamu  (je nutné být přihlášený), vyjde 31.10. 2018 prozatím pouze na PC. V nové verzi však nepůjde pouze o dodatečný brutální obsah, plného násilí a smrtí, tvůrci do hry zakompletovali spousty novinek. Dočkáme se například vylepšených textur, 8 různých konců hry, spousty pastí, které do teď ve hře nebyly, bude přidána mini-mapa, více hádanek nebo vylepšený průchod mapou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama