Představení sci-fi hry Destiny
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Představení sci-fi hry Destiny

Představení sci-fi hry Destiny

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 2. 2013 11:06

Představení sci-fi hry Destiny

Reklama
Další titul, který vyjde i na konzole next-gen. Výrobce Bungie představil svůj úplně nový sci-fi titul v kterém budem cestovat mezi planetami, k dispozici bude i měsíc nebo naše země. Celý děj se odehrává o 700 let od této doby a země je na šrot, zbylo poslední město.

Destiny vychází na PS3, PS4, X360 a XBOXD a nyní se probírá i PC verze, proto Vám o hře povíme více. 
Hra nám nabídne cestování mezi planetami. Vydat se budeme moci například na Mars, Jupitern, Saturn, Měsíc nebo Zemi, která je v troskách a u konce. Například v městě Chicago jsou nyní rozsáhlé bažiny a celkově na Zemi zůstalo poslední město, které je na pokraji sil. Konzolisti by mohli hrát všichni spolu, tím myslíme PS3 a X360 na jednom serveru. O next-gen konzolích neřekli nic. 
Na výběr bude několik ras, vytvořit se budeme vzhledově vlastní postavu s velkými možnostmi. Hned jak se dostanete do hry, zaměříte se na obrovský měsíc, ovšem zdání klame, jedná se o mimozemskou loď. Tato loď ale neškodí, naopak pomáhá už tak rozsekané Zemi, na kterou útočí jiní mimozemšťané. Vše ale zavinili lidé, kteří vyvinuli dráhu, přes kterou můžeme cestovat mezi planetami. Naším úkolem bude zachránit Zemi, kde budeme mít neuvěřitelně mocné schopnosti a velký výběr zbraní.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama