Představení PS5 exkluzivních her začátkem června?
i Zdroj: Spite.cz
God of War Novinka Představení PS5 exkluzivních her začátkem června?

Představení PS5 exkluzivních her začátkem června?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 4. 2020 12:16

Nepotvrzená informace hovoří o tom, že už začátkem června dojde k odhalení některých exkluzivních her.

Reklama

Za přibližně půl roku se dočkáme vydání konzolí další generace, Xbox Series X a PlayStation 5. Ještě, než ale k vydání dojde, je potřeba konzole pořádně představit, prozradit další detaily ohledně inovací, ale hlavně, představit exkluzivní hry. 

Co se týče Microsoftu, ten by měl své hry na místo zrušené E3 2020, ukázat někdy během května, pravděpodobně koncem měsíce. Teď ale co Sony.

Sony si dá lehce na čas. Alespoň to říká neověřený zdroj na Twitteru, který tvrdí, že Sony ukáže exkluzivní PlayStation 5 hry už 2.6. 2020. Navíc se nějakým způsobem dostal k obálce oficiálního PlayStation Magazínu, který ukazuje nový ovladač DualSense. Jak se tento člověk, který v minulosti přinesl nepravdivé informace o některých hrách dostal? To nikdo neví, je třeba brát tuto informaci hodně s nadhledem - je totiž dost možné, že ještě ani samotný PlayStation neví, jakou bude mít hlavní stranu magazínu.

Jaké hry bychom mohli čekat při launchi konzole? Tipujeme například poslední dobou hodně opěvovaný Horizon: Zero Dawn 2, nové Gran Turismo, nový Crash nebo KillZone? V dalších letech se rozhodně objeví také pokračování dalších úspěšných značek, jako Days Gone, Marvel's Spider-man, God of War nebo Uncharted.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama