Pracuje Ubisoft na The Division 2?
i Zdroj: Spite.cz
The Division 2 Novinka Pracuje Ubisoft na The Division 2?

Pracuje Ubisoft na The Division 2?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

27. 12. 2017 11:32

Vydání The Division v roce 2016 mělo být velké BOOM, prodeje byly vysoké, přesto hru po pár měsících přestalo hrát 3/4 hráčů. Plánuje se tak pokračování?

Reklama

#The Division bylo jednou z nejočekávanějších her Ubisoftu. Bohužel hra nevyužila tak velký potenciál a ztratila po pouhých pár měsících většinu hráčů, životnost tak do dnes držejí neustále aktualizace zdarma. Otázkou tak zní, udělá Ubisoft pokračování? Na to se zeptalo zahraniční IGN výkonného ředitele Massive Entertainment. 

"Myslím, že jde o skvělou a úžasnou značku, která má tolik potenciálních příběhů. Existuje tolik obsahu, který se do The Division nevešel. Je spousty místa pro pokračování."David Poleldt

Hru v tyto chvíle hraje stále tisíce hráčů, Massive tak budou The Division držet při životě co nejdéle, a zatím se to daří, každý nový update hře pomůže a posune ji na lepší úroveň. Zároveň můžeme vzhledem k odpovědi ředitele Massive počítat s pokračováním Divize.

Každopádně nesmíme zapomenout ani na AVATAR, který též vytváří Massive pro Ubisoft, jde o prioritní titul, ten však vyjde až za několik let. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama