Pošta ztratila vzácnou sběratelskou kartičku Pokémon v hodnotě 60.000$
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Pošta ztratila vzácnou sběratelskou kartičku Pokémon v hodnotě 60.000$

Pošta ztratila vzácnou sběratelskou kartičku Pokémon v hodnotě 60.000$

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 7. 2019 15:04

I v dnešním, digitálním světě se najdou sběratelé nejrůznějších kartiček. Patří mezi ně i stále velmi populární Pokémoni. Sběratelé jsou schopni zaplatit i milióny korun za jednu kartu.

Reklama

Sběratelské karty Pokémon začaly už v roce 1996 a věřím, že většina z nás (ročník 90') je sbírala také. Jsou tu ale i větší sběratelé, kteří jsou schopni zaplatit za exkluzivní či legendární karty i milióny korun. 

Jednou z takhle drahých karet je Trainer No. 3 na které je MewTwo z roku 1999. Její hodnota je přes jeden milión českých korun (cca 60.000$). A právě tahle karta se před několika měsíci ztratila po odeslání poštou svému novému majiteli. Nikdy však nedorazila. Odesílatel si kartu pojistil na 50.000$, což je maximum u vybrané přepravní společnosti. Prodávající i kupující jsou stále v přímem kontaktu, ani jeden však kartu stále nemá.

Kartička zkrátka zmizela a bůh ví, kde jí je konec. Jistě jste ale slyšeli o tom, že některé balíčky či dopisy přišly i o pár let později, zkrátka se objevily a pošta je dodala s menším zpožděním. To ale nového majitele rozhodně nepotěší. Kartička totiž byla jediná na světě, šlo ji získat jedním způsobem. Stačilo se umístit na 3. místě na turnaji v roce 1999  Super Secret Battle.

Zdroj: Polygon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama