Počítače budoucnosti dostupné pro každého
i Zdroj: Spite.cz
Counter-Strike: Global Offensive Novinka Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

10. 11. 2016 01:00

Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Reklama

Lepší příležitost pro koupi nového stroje budete hledat jen těžko. Výkonné mašiny sestavené odborníky s důrazem na vysokou kvalitu v poměru s dobrou cenovkou, osazené nejnovějšími komponenty, taková je stručná charakteristika herních sestav LYNX Grunex 2017.

Vzhledem k rychlosti jakou výrobci přichází s vylepšenými technologiemi svých komponent, je aktualizace již hotových sestav připravených k okamžitému použití samozřejmostí. Představujeme počítače budoucnosti, počítače čtyř výkonnostních a cenových kategorií LYNX Grunex Gamer 2017, ProGamer 2017, ExtremeGamer 2017, UltraGamer 2017.

Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Nejprodávanější herní desktopy vévodí žebříčkům na CZC.cz už více jak 2 roky. Novinky navazují na předchozí úspěch a v novém designu jsou připraveny splnit požadavky náročných uživatelů.

Společným jmenovatelem sestav jsou prvotřídní skříně Fractal Design Core 2500 v originálním herním designu s různou barevností odlišující jednotlivé výkonnostní typy. Uvnitř těla najdeme dva 120 mm ventilátory pro zlepšení proudění vzduchu, ultratichý chladič procesoru SilentiumPC Spartan 3 LT HE1012, kvalitní DDR4 RAM paměti HyperX Fury, procesory Intel Core 6. generace a kombinaci velkokapacitního HDD s 7200 otáčkami a SSD disku Kingston maximálně urychlujícího práci na počítači jeho zapnutí či zápis dat apod. Krev do žil vhání zdroj LYNX s vysokou účinností 87 %. Každý počítač obsahuje předinstalovaný operační systém Windows 10 a je připravený k okamžitému hraní.

Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Nyní se pojďme podívat na samotné modely. Jak si vybrat ten, který je pro vás to pravý? Záleží na vašem očekávání, s každým stupněm vždy získáte výkon navíc.

V kostce platí:

  • Chci hrát nové hry na střední detaily, ale moje finanční možnosti jsou omezené – volím verzi Gamer 2017
  • Neváhám dobře investovat o malinko víc za jistotu, že si zahraju nové hry na vysoké detaily a zastreamuji si ve FullHD kvalitě – ProGamer 2017
  • Mám zájem o ještě více výkonu, nechci se uskromňovat v nastavení a toužím hrát na vysoké až ultra detaily, streamovat a natáčet videa na internet, ale zároveň nechci utratit „majlant“ – volba padá na ExtremeGamer 2017
  • Nutně potřebuji takřka neomezenou zásobárnu výkonu a nebojím se utratit více peněz –sáhnu po UltraGamer 2017
 
LYNX Grunex Gamer 2017 „Zelenáč“ a vaše startovní pozice při výběru herního počítače v sobě ukrývá procesor Intel Core i3, grafickou kartu MSI GeForce GTX 1050 Ti, 8 GB RAM, 120 GB SSD, 1 TB HDD. Za dobrou cenu získáte vstupenku do herního světa.
Počítače budoucnosti dostupné pro každého

LYNX Grunex ProGamer 2017

Srdcem nejprodávanějšího modrého modelu je procesor Intel Core i5 a o grafický výkon se stará MSI GeForce GTX 1060 s 6 GB vlastní paměti. Dvojice nejdůležitějších komponent je doplněna o 8 GB RAM, 240 GB SSD, 2 TB HDD. Podívali jsme se mu na zoubek ve hrách Counter-Strike: Global Offensive a GTA 5.

LYNX Grunex ExtremeGamer 2017

Extrémní železo oranžové barvy dává tušit, že přecházíme do dalšího levelu a přitápíme pod kotlem. Intel Core i5, MSI GeForce GTX 1070 s 8 GB vlastní paměti a 8 GB RAM už samo o sobě předznamenává extrémní výkon. Nechybí 240 GB SSD a 2 TB HDD. I toto monstrum jsme podrobili testu ve hrách.

LYNX Grunex UltraGamer 2017

Pekelně červená mašina a takříkajíc zakázané město pro obyčejné smrtelníky. Tento stroj je pro ty, kteří potřebují ohromné množství výkonu. UltraGamer je osazen procesorem Intel Core i7, grafickou kartou MSI GeForce GTX 1080 s 8 GB vlastní paměti, 16 GB RAM, 480 GB SSD a 2 TB HDD. Zkrátka počítač pro opravdové gurmány.

Počítače budoucnosti dostupné pro každého

Tak co, čtenáři, už máš jasno? Na výběr máš ze čtyř variant a je jen na tobě po čem sáhneš. Nutno podotknout, že hotové počítače jsou tu pro ty, kteří raději zvolí odborníkem sestavený stroj, protože si sami PC nesloží. Ti, kteří naopak tento um ovládají, však musí uznat, že sestavy mají hlavu a patu a za odpovídající finance to zkrátka stojí. Počítače budoucnosti s dobrým poměrem cena/výkon koupíš na CZC.cz a pokud se chceš dozvědět, jak šlape tvoje oblíbená hra na počítačích ProGamer nebo ExtremeGamer napiš ZDE a mi se pokusíme udělat maximum. V následujících týdnech se můžete těšit na testy z her Zaklínač 3, Battlefield 1, Mafia 3 aj. Příjemné hraní na počítačích LYNX Grunex 2017.

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama